• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

sikorkaxx > 04-04-2011, 22:23

.

juanita_90 > 05-04-2011, 9:53

oh no to ja już rok z moim hehehe

i wszystko jest cacy !

no oprocz tego,ze sie spasł i nie chce mu się dupy ruszyć i już nie wiem jak mam go zmusić do zrzucenia kilogramó ehhehehe

Nathalie > 05-04-2011, 20:01

Ehhh... Ja chyba muszę troche przystopować z Eli'm.

Gadamy codziennie i tak mi dobrze się z nim gada, ale się boję. Przecież ja go praktycznie nie znam... Jajć! Ale to się porobiło!!

ibiego > 05-04-2011, 23:14

Moja opinia...trzeba miec glowe na karku w kazdej sytuacji,umawiajac sie z 33 latkiem na portalu internetowych,trzeba sobie zdawac,ze moze mu zalezyc tylko na jednym,a jesli komus nie chodzi o to samo ,to po co sie umawiac na 2 randke? on juz Ci zakomunikowal na 1 spotkaniu,ze chodzi mu raczej o fizycznosc,wiec sama powinnas go olac po 1 spotkaniu,jesli nie chcialas tego co on ,to juz jest facet ,ktory sie chyba nie cacka i od razu wiadomo,czego oczekuje

sikorkaxx > 06-04-2011, 0:31

.

anullkaa > 06-04-2011, 1:28

Ej nie zgadzam się z tym,że jeśli facet na początku chce tylko fizyczności potem nie będzie chciał czegoś więcej.J mojego Hiszpana poznałam w klubie ( jest na wymianie).. wymieniliśmy 3 zdania a on do mnie : ja lubie ciebie,ty lubisz mnie,to moze pojdziemy do mnie? .. oczywiście nie zgodziłam się.wziął ode mnie numer..napisał kilka smsow potem umilkł ( potem okazało się,że zgubił telefon sierota).. po miesiącu spotkalismy sie znow w tym samym klubie.Od razu podszedł,zagadał,zaczęliśmy tanczyć,on koniecznie chciał mnie pocałować,na co nie chciałam się zgodzić ( nie do konca wyjaśniona sytuacja z byłym) ..cały wieczor mnie męczył.Powiedziałam mu nawet,że ja dziś nie dam się pocałować i jak ma takie ciśnienie to niech idzie do kogoś innego,na pewno znajdzie mnostwo chętnych..Wziął ode mnie znow numer.Zaczęliśmy pisać i zaczął nalegać na spotkanie..Fakt,faktem po jakimś czasie staliśmy się parą.Spytałam go czy jeśli wtedy poszłabym z nim do łóżka,teraz bylibyśmy razem..odpowiedział że pewnie nie)

Nathalie > 06-04-2011, 13:44

O ja cię... Ale to są faceci^^ Znam jednego Włocha i matko, co to za człowiek:/ omijam Włochów jak mogę... ja mam to szczęście, ze będę miała jakiś grunt przed wyjazdem. Poznam lepiej Eliego i zobaczę jak to będzie. Narazie ograniczam się z używaniem skypa i msn, by zobaczyć jak to będzie i czy to nie jest jakiś tani casanova

anullkaa > 06-04-2011, 18:49

A od jakiego czasu już tak sobie gadacie? Ja uważam,że jesli chciałby się z Tobą spotkać tylko dla seksu to juz dawno by sobie odpuścił

sikorkaxx > 07-04-2011, 0:43

ok wyjasnilo sie

maria_kujpom > 07-04-2011, 2:35

uhu uhu uhu no to sobote masz zaklepana i co mi kazalas zostac w Westchester hyyy?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia