• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

dosiunia > 01-05-2011, 13:12

Myślę, że oni robią właśnie tak jak mówisz, że jak im się podoba Twoja aplikacja to dodają do ulubionych ale jakoś nie miałam z tego wielkich korzyści, bo oby dwie moje rodzinki nie dodały mnie do ulubionych...

LINKA1 > 03-05-2011, 15:36

TZN. ŻE ONI WIDZĄ JAK JA ICH WEZMĄ DO ULUBIONYCH?

dosiunia > 03-05-2011, 15:42

skoro my widzimy, że oni mają nas w ulub, to pewnie oni też widzę, że my dodałyśmy ich!

LINKA1 > 03-05-2011, 16:04

Ja wiem że pewnie to się wam wydaje głupie ale jestem nowa na tej stronie i nie do końca jestem ze wszystkim za Pan Brat..

słuchajcie dziewczyny weszłam sobie na wszystkie rodziny które mogłabym wybrać z UK...i teraz po kolei chciałabym je "obczaić"..i iść po kolei aż np do tam którejś 50 stron...ale co ja wrócę z czytania strony o rodzinie do poprzedniego mojego etapu w rodzinach(nadmieniam że nie do pierwszej strony) to za każdym razem te rodziny same mi się mieszają i nigdy nie doje do ładu i składu które już przejrzałam a które weszły mi do stron które już przejrzałam..czy jest na to jakiś sposób???chciałam po kolei od A-Z a tu się nie da bo cały czas te rodziny się mieszają ?? czemu ??? czy jest jakaś rada na to?

KajaWroc > 03-05-2011, 16:06

one mi sie wyswietlaja w kolejnosci kto sie ostatnio logowal ...poprostu zapamietaj sobie zdjecia ,albo spisz nazwiska na kartce

dosiunia > 03-05-2011, 16:39

ja Ci radzę aplukacje wysyłać, do tych rodzin z easyfind, bo tam jest największe prawdopodobienstwo, że znajdziesz wymarzoną rodzinkę, ale Kaja ma rację, w tym co napisała

LINKA1 > 03-05-2011, 16:46

Szkoda że nie ma możliwości żebym usunęła ich dal własnej mojej wiadomości..kurde no tak właśnie wzięłam kartkę ale wiecie ile na chwile obecną jest tych rodzin..460 min! 8O

KajaWroc > 03-05-2011, 16:49

ja robilam tak ,ze najpierw sprawdzalam z jakiego miasta są i w jakim terminie chca au-pair - jak byli z tego co mi odpowiadoalo to odrazu wysylalam zgloszenie ,potem dopiero jak mi ewentualnie odpowiedzieli pozytywnie to robilam "grubsze" rozpoznanie , musisz sie uzbroic w cierpliwosc i wysylac aplikacje gdzie sie da - ja szukalam rodziny od listopada!ale znalazlam..miejmy nadzieje,ze sie nie rozmysla

MagdaLena7 > 09-05-2011, 23:27

Hej dziewczyny

U mnie nie było problemu z logowaniem i współczuje, że niektóre z was musiały się tak męczyc. Ja mam natomiast mam inne pytanie: zalogowałam się ostatnio właśnie na aupairworld i easyaupair i w sumie pytanie takie ogólne, czy nie będzie to głupie jeśli poszukam sobie odpowiedniej rodziny na takich stronach i zaproponuje im agencje? wiecie tak dla własnego bezpieczeństwa, co o tym myślicie? 2 rodziny się do mnie odezwały ( a właściwie byli to samotni ojcowie) wymieniliśmy się mailem, ale szczerze mówiąc bałabym się tak wyjechac na własną rękę, agencja jest bardziej pewna, sprawdza rodziny, wiecie o co chodzi.. Pisałam z nimi tylko dlatego, że ucieszyłam się, że ktoś się odezwał a przy okazji mogłam się troche obyc z językiem. Wydaje mi się to zbyt podejrzane, bo ich aplikacje są jakby stworzone dla mnie, nie jestem naiwna, ale z drugiej strony jakby ta druga strona zgodziła się na moje warunki to może oznaczałoby że z nimi wszystko w porządku? Jestem w CC, ale z racji tego że nie mam video i miałam poprawic coś w aplikacji (czego nie zrobiłam a prosili mnie o to miesiące temu, ale mniejsza ;p) jest cisza, a jakoś nie mogę się zebrac do tego filmiku. Jakie jest wasze zdanie w tej kwestii?

LINKA1 > 12-05-2011, 15:33

HEJ WSZYSTKIM.. może wy tak coś takiego miałyście?

Sprawa wygląda tak że po znalezieniu rodziny na aupair world i oczywiście po zaakceptowaniu wzajemnym przychodzi czas na pierwszego e-maila...no i tu zaczynają się schody..bo słuchajcie wysyłam już nie wiem do ilu rodzin i żadna mi nie odp..ja rozumiem że nie każda odp ..(nie jestem przewrażliwiona) ..ale czy nasze polskie skrzynki z adresami nie wchodzą im tam czasem jako spam?..wiecie o co mi chodzi...i mam pewność że ja wysłałam dobrze bo mam odhaczone z wysłanych więc jest wszystko ok...dodam że mam skrzynkę na onet ..czyli <a href="mailto:...@onet.pl">...@onet.pl</a>, ..itp itp... czy wy też tak miałyście? ...kurde za nim wejdę ewentualnie z tym tematem na forum ogólne chciałam do was najpierw się zgłosić może wy coś poradzicie? bo to straszny problem dla mnie dzięki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia