• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

maxim > 21-10-2010, 11:51

Czy euro 26 wystarczy jako ubezpieczenie? poczytałam troszkę na forum i dziewczyny wypowiadają się, że niby tak ale same musimy płacić za lekarza itd firma ubezpieczeniowa po przesłaniu rachunku zwraca koszty. Co sądzicie ?

Czy biuro poinformowało Was, jaką kartę warto wybrać?

au pair_ala > 21-10-2010, 21:39

myślę, że karta euro 26 jest ok. Jeszcze może planeta młodych, karta IYTC masz w czym wybierać mi Pani w biurze poleciała kartę IYTC lub euro 26 :wink:

maxim > 22-10-2010, 13:49

Dzięki bardzo, poczytałam już i chyba kupię kartę euro 26 pozdrawiam

katarina145 > 25-10-2010, 12:22

cześć zaastanawiam się nad wyjazdem z tego własnie biura. ale że jestem w związku z moim facetem od 6lat trudno byłoby mi wyjechać bez niego. co myślicie o wyjezdzie typu au-pair couple??? na czym to miało by polegać? tzn co np robiłby tam mój chłopak?

au pair_ala > 25-10-2010, 14:16

napewno jest dużo info na forum o au pair couple :-) z czego to wiem to chłopak zajmuje się np: ogrodem, samochodem itd coś takiego jak pan złota rączka :wink:

viviana19 > 25-10-2010, 15:29

hej dziewczyny od soboty jestem w irlandii z biurem happy au pair rodzina jest fajna kazali mi czuc sie jak na wakacjach ciagle chcami dawac kase nawet jak nie potrzebuje. Naleniki jedzaw miskach do zupy ogolnie bardzo tu ladnie nawet cieplej niz w Polsce. narazie nikogo nie znam mam nadzieje ze to sie zmieni bo inaczej oszaleje bawilam sie dzis z dziecmi farbami zmienilam im pampersy i jestem free nie mam co robic mam dwa dni wolne wiec bedzie czas na zwiedzanie troche daleko mam do centrum ale to nic. Ciągle za cos dziekuja piszcie jak to u was wyglada ja wracam w kwietniu do domu mam nadzieje ze fajnie spedze tu czas

maxim > 26-10-2010, 16:42

hej dziewczyny dziś otrzymałam ofertę z biura od rodziny niedaleko Dublina, jutro jestem umówiona na skype.

viviana19 to super, że masz fajną rodzinkę:-) a gdzie jesteś dokładnie w jakim mieście :?:

viviana19 > 27-10-2010, 19:55

ja jestem w cavan bardzzo ladne miasto;D napisz gdzie ty bedziesz;D

maxim > 28-10-2010, 17:16

ja miałam być w Balbringgan ale dostałam jeszcze ofertę z Anglii, więc jeszcze jedną rozmowa z rodzinką. Zobaczymy :-)

maxim > 17-11-2010, 17:04

hej w końcu już sprawa się wyjaśniła jadę pod Manchester, jakieś 10 mil:-) więc nie jest źle :mrgreen: Czy są jakieś dziewczyny koło Manchesteru ??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia