-
-
Re: USA oczami KAHY
Kaha86 > 18-01-2010, 3:19
hej laski ... mam wkoncu dobre wiesci ... yeaa \m/ ... w piatek rodzina z ny zglosila match ze mna _ wiec juz po rematchu ... zgodzilam sie i od 24.stycznia urzeduje w ny na long island ... nie wiem jak bedzie ... wlasciwie to jestem pelna obaw po ostatnich doswiadczeniach, ale do odwaznych swiat nalezy ... moja nowa host rodzina nie jest idealna, wiek dzieci tez nie jest taki jaki bym chciala ale lepszy rydz niz nic ... bede miala pod opieka 2 chlopcow jeden prawie 3 letni a drugi prawie 5 letni wiec zobaczymy ... prace zaczynam w tyg od 7;30 do 9 pozniej przerwa i od 15 do 19, 19;30 no i w soboty albo w niedziele w zaleznosci od potrzeby ... tak to sie przedstawia na papierze, reszte zobaczymy w praktyce ... co do auta bede mogla uzywac na wyjscia do kina czy do mall'a ale generalnie to jest auto hostki wiec lekki minus ... za to mam blisko do stacji wiec moge smigac na manhattan i spotykac moja moja kochana ose i urywac z nia w central parku ... no i mam 15 min z buta na plaze to w chwilach dzumy bede rozpaczac tam ... tak to sie mniej wiecej przedstawia ... po pol roku rozpaczy i depresji ze stara host rodzina zaczynam nowy rozdzial ... zobaczymy jak sie moje losy potocza ... dzieki za wsparcie i pomoc ... bede pisac co i jak !!! loff you girls :* -
marlenao > 18-01-2010, 5:31
aaaaaaaaa nie moge sie ciebie tuu doczekac :d urwany w central parku !! to tylko my <3 -
adziszkowa > 18-01-2010, 13:40
Kaha bardzo się cieszę, że udało się się znaleźć rodzinę ! trochę szkoda, ale nie masz całych wolnych weekendów, ale racja, że lepiej taka opcja niż wracać do Polski. Lokalizacja bardzo fajna ! to ogromny plus ponadto skoro masz koło siebie stacje to nie ma tragedi ponoć po NY trudno jezdzi się autem z tego co dziewczyny pisały;* -
karolinka > 18-01-2010, 13:45
no to Kaha gratulujemyi pisz czasem jak ta nowa rodzinka sie spisuje -
PolarLights > 18-01-2010, 14:32
Gratulacje! -
aaleeksaandraa > 20-01-2010, 0:00
Gratuluje!!!
Ale Wy na wschodnim macie fajnie - tyle Was jest, mozecie sie soptykac.... -
dorotkaaa > 20-01-2010, 3:27
jasne! Kto może ten może, bo ja nie
W Płn. Karolinie jest chyba tylko kilku Polaków i oni się tak jakby nie przyznają do innych Polaków -
Dytka90 > 20-01-2010, 9:13
ty jestes w karoline pln mnie hosci pytali czy pojade z nimi na wakacje tam oni pochodza z karoliny w jakim miescie jestes???? -
dorotkaaa > 20-01-2010, 18:54
tak, ja jestem w Chapel Hill,
to przyjezdzaj!!!! -
Kaha86 > 20-01-2010, 21:46
ej ja tez sie na wakacje do Karoliny wybieram i chce Marlene zwinac ze soba wiec moze sie uda nam spotkac ... a tak na marginesie dzieki wielkie za wsparcie ... naprawde duzo to dla mnie znaczylo ... bede sie odzywa jak cos ... ! pozdrawiam :*