-
-
Re: Coś trzeba zmienić :)
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 14:16
Właśnie zaczęłam o tym myśleć..
3 chłopców w wieku mojego brata - Przecież oni się ze mną rozprawią jak Smerfy z Gargamelem
Rozłożą mnie na łopatki - ich jest trzech a ja jedna!
To chyba zbyt duże ryzyko nawet jak na Californię. Ponadto oglądałam zdjęcia na facebooku -mieli zdjęcia gradu :!: podpisane - August in California :lol: -
monita > 26-08-2009, 14:21
wiesz jest jeszcze szansa, że się chłopcy zakochaja w swojej operce i będą robić co im karzesz:] ja takich wielbicieli z 10/11 lat ode mnie młodszych to z 7 mam:] -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 14:31
No tak
Ja biorę wszystko przez pryzmat mojego brata i dwóch synów sąsiadki. blado przy nich wypadam.
Wszystko zależy od rodziców i od ich nastawienia do au pair... -
monita > 26-08-2009, 14:36
ja jak wybierałam rodzine to patrzyłam na czy wydaje mi się, że się z nimi dogadam i będę w stanie ogarnąć ich pociechy... i oczywiście nie dla OHIO;] i tyle porozmawiaj z nimi zobaczysz co Ci powiedza bo narazie na dobrą sprawę nic nie wiesz. -
arven86 > 26-08-2009, 15:31
fakt, wypytaj sie o warunki, jaki bedziesz miala schedule i wtedy bedziesz miala porownanie -
cailet > 26-08-2009, 17:07
Hej, u mnie to było tak, że po prostu pewnego dnia weszłam na au-pair room i mi się zmieniło na pre-arrival. Nikt mnie o nic nie pytał. A przez kilka dni do mnie nie pisali, bo się zastanawiali.Tak dziwnie w sumie, bo w agencji mi powiedzieli, że ja też się muszę zgodzić, a tu wchodzę i mam już wszystkie info, bilet zabukowany i wszystko. -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 20:52
Zaraz mam drugą rozmowę z "moją" rodzinką.
Jak skończę wszystko opowiem.
Znowu się stresuję. Tym razem przez to, że będę rozmawiała z ojcem.... -
PawelAuPair > 26-08-2009, 21:45
Czekamy na relację... -
aaleeksaandraa > 26-08-2009, 21:54
19 października zacznie się moja "BEZSENNOŚĆ W SEATTLE" -
kamildzianka > 26-08-2009, 21:54
Gratulacje! Ale ty masz tempo!