• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Florida dream ??

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Florida dream ??

• Florida dream ??
  • Re: Florida dream ??

PawelAuPair > 28-08-2009, 0:20

Powinnaś skontaktować się z biurem i ich zapytać, lub pogadaj z hostami. Faktycznie głupio byłoby płacić.

cailet > 28-08-2009, 0:35

Edyta, wszyscy płacą !!

Nie ma rady. Takie są zasady od paru miesięcy. Nie mam pojęcia, za co ta opłata, może wyrównują cenę paliwa, czy coś, ale tak jest. Bądź przygotowana.

edytakrotoszyn > 29-08-2009, 12:57

zostaly mi 2 dni jejku nie wiem czy bardziej sie ciesze czy bardziej jestem przerazona dzisiaj mam pozegnanie z przyjaciolmi nie mam pojecia co przygotowali pozostaje mi czekac o 20;30 juz widze jak bede ryczec

wiecie co wiem ze kazda z was to przechodzila gdy wylatywala po raz pierwszy. ja jestrem wrecz przerazona, tlumacze sobie ze to przeciez spelnienie moim marzen, nadzieja na lepsze zycie, mozliwosc przezycia niesamowitej przygody ktorej nie kazdy moze przezyc. jednak niektorych z nas jest latwiej, czasem sa po filologii angielskiej (2 dziewczyny co leca ze mna sa wlasnie po anglistyce). a nie ja ledwo znajaca angielski , uczaca sie go zaledwie 2,5 roku w liceum na stopniu podstawowo podstawowym... pozostaje mi wierzyc ze dam rade, bo marzenia sa po to by je spelniac. trzeba ryzykowac.

trzymacie kciuki bo jestem przerazona

cailet > 29-08-2009, 16:06

edyta ---> dasz radę Czekam tu na ciebie

kamysia > 29-08-2009, 19:34

.

ell > 30-08-2009, 10:02

Szczęśliwej podróży!!!

PawelAuPair > 30-08-2009, 11:14

Trzymaj się dzielnie, udanej podróży i pisz do nas jak najczęściej będziesz mogła.

monita > 30-08-2009, 23:56

Powodzenia Edyta, trzymaj się i czekamy na relacje

edytakrotoszyn > 31-08-2009, 8:02

dziekuje Wam ( zalamana jade juz na lotnisko. papa trzymajcie kciuki! DZIEKI

PawelAuPair > 31-08-2009, 11:24

o nie, tylko bez takich! Załamana to dopiero będziesz za jakiś czas jak doświadczysz na własnej skórze, że praca Au Pair to ciężki kawałek chleba Teraz ciesz się wyjazdem, lotem, spotkaniem z rodziną.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia