-
-
Re: polska komórka
cailet > 27-08-2009, 17:57
Ja mam orange mix i mi działa normalnie. -
marlenao > 28-08-2009, 3:12
tez mam orange mix i dziala, ale nie mam zasiegu bo mieszkam na zadupiu<lol2> -
satelitarna > 28-08-2009, 12:02
Czyli ogolnie komorka odpala z Polski, hehe, no ja bede uzywala swojego telefonu bo mam taki,ze w USA dzialac, ale czasami polska karte bede wsadzala -
thebee > 29-08-2009, 17:31
Ja też mam orange mix i biorę komórkę ze sobą, jak nie będzie działać to trudnoA pewnie nie będzie, bo będę mieszkać na zadupiu xD przynajmniej kónie moje ukochane będę miała -
kamysia > 01-09-2009, 14:03
. -
kinga122 > 30-06-2010, 21:03
heeeeeeeeeej pomocy.... mam sony ericsson w 595s i podlaczylam go ndo komputera w usa zeby go nsladowac i po 5 minutach sie wylaczyl i kobiec z nic nie wlacze go juz wiecej....wiecie co sie stalo??ten tel byl w mixie w orane ponocyyyyyyyyyy -
PawelAuPair > 02-07-2010, 6:14
Niestety Ci nie pomogę ale powiem coś co może się podtrzyma na duchu.
Mianowicie, mój telefon z PL działał bez zarzutu w trakcie szkolenia w NYC. Po przyjeździe do CA w piątek, telefon padł w poniedziałek! Podłączyłem do ładowania, taki pasek LOADING powinien dojść do końca i kom powinien się włączyć. Pasek dochodził jakoś do 3/4 i tel się wyłączał! Koniec świata! Rodzice w PL kupili mi nowy, bo przecież tu ciężko dostać kom na kartę SIM a muszę mieć polską komórkę bo przez telefon mam dostęp do polskiego konta w banku... ostatnio podczas porządków wygrzebałem telefon. Spojrzałem na gniazdko i mówię: aaa podłącze jeszcze raz, zobaczymy. Co się stało? Telefon się pięknie włączył, naładował, śmiga jak należy... ohhh a drugi telefon od rodziców jest już w drodze... czary? -
loverletter > 03-02-2011, 20:36
teraz prawie wszystkie telefony są tak skonstruowane , że działają praktycznie na całym świecie.
W Stanach jest inna częstotliwość niż w Europie , ale z tego co wiem to tak jak wspomniałam są modele telefonów dostępne w Polsce , które działają tu i tu bez konieczności zmiany karty etc.
Sama mam BlackBerry i działa wszędzie w stanach , kanadzie , europie ... -
psc0 > 08-03-2011, 20:31
[quote name="jadlasiebie"]moj wniosek na dziś- po cenach gumek wychodze z założenia ,ze sex w USA to droga inwestycjaP ( oczywiscie proszę uznać za żart ) [/quote]
I dziwic sie, ze tak wiele szesnastek ma tu dzieci.... ZA NISKIE KIESZONKOWE !!!!))) -
Sake > 08-03-2011, 20:43
Polska komórka w USA działa. Jeśli stać was na płacenie 5zł/min połączenia to powodzenia...