• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

nerkaa > 21-02-2012, 0:03

czy jest jeszcze ktoś kto chciałby ze mną skorzystać z tej promocji? )

agata.gda > 21-02-2012, 15:10

Nie chcę zaczynać nowego tematu, więc napiszę tutaj. Mam nadzieję, że nie będziecie o to złe.

Czy któraś z Was mogłaby się podzielić informacją jak wygląda rozmowa "interview" w Gawo?

Czego mogę się spodziewać? Niby wszystko ok ale jakoś się denerwuję

angelaa > 21-02-2012, 15:35

Mi najpierw Pani powiedziała, które rzeczy mam poprawić w au pair roomie (bez polskich znaków), a potem zadala kilkanaście pytań dotyczących bycia au pair (co bym zrobiła gdyby...), pytała też o moje podróże zagraniczne itp itd, nie ma się czym stresować, jak zapomnisz jakiegoś słowka, ale nie zrozumiesz, to ona Ci pomoże mój interview trwał ponad godzinę ze względu na to, że musiałam mieć pytania z APC i IE jakby co, to pytaj

Gosia1 > 22-02-2012, 1:44

Hej, ja korzystałam z biura GUIDE i wszystko było w jak najlepszym porządku.W razie czego jest dziewczyna w W-wie Kasia, która zajmuje się również rekrutacją.Jeśli chcecie mogę dać Wam namiar na nią.

Jadę do USA i już nie mogę się doczekać

trzymajcie kciuki !

agniesia > 22-02-2012, 15:44

angelaa, przez Ciebie już się stresuję

Astrid > 22-02-2012, 17:54

Ja tez xd

Jak wyglada sprawa z pierwsza rata - to jest to 120 zl za materialy czy 350 zl? Chodzi o ta ktora trzeba zaplacic w trzy dni po podpisaniu umowy

W te dni wliczaja tez weekendy?

angelaa > 22-02-2012, 18:32

zero stresu! ja sie zacinałam albo miałam mega pustkę w głowie i dałam rade! nawet się zdziwiłam jak po godzinie gadania po ang, następnego dnia nie miałam żadnych problemów ze sklejeniem zdania! muszę częściej tak robić ^^ ja wpłaciłam tego samego dnia -350 zł i zrobiłam print screena z konta

3. Koszty o których mowa w ust. 2 wynoszą 550 zł i są płatne w następujący sposób:

1) opłata obejmująca test językowy w wysokości 120 zł płatna w terminie 3 dni od dnia podpisania niniejszej umowy,

2) opłata obejmująca szkolenie z zakresu psychologii, pierwszej pomocy i opieki nad dziećmi w wysokości 230 zł płatna w terminie 3 dni od dnia podpisania niniejszej umowy,

3) opłata obejmująca szkolenie językowe w wysokości 200 zł, płatna w terminie nie późniejszym niż dzień ukończenia kursu o którym mowa w ust.2 pkt 3.

weekendy się chyba nie liczą, jak wyślesz w piatek to i tak kasa będzie w poniedziałek

agata.gda > 23-02-2012, 1:10

angelaa dziękuję za odpowiedź wczoraj na temat interview w Gawo. I teraz ja mogę powiedzieć - ZERO STRESU DZIEWCZYNY!!! Moja rozmowa trwała ok 40 min. Trochę mnie zaskoczyły niektóre pytania więc się zacinałam ale nie było źle.

Astrid > 23-02-2012, 14:31

agata.gda podaj jakieś przykładowe pytania Coraz bardziej się stresuję, dzisiaj odsyłam im umowę, więc rozmowa pewnie już niedługo 8O ciekawe tylko w jakim mieście, bo do Gdyni mam dość daleko... Pewnie Poznań albo Wrocław

magda-lenka > 23-02-2012, 14:41

Chyba w każdym biurze jest podobnie:

przygotujcie się z pytań o:

1. doświadczeniu - jakimi dziećmi się opiekowałyście, co z nimi robiłyście itp.

2. swojej rodzinie - jaka jest, co razem robicie itp.

3. swoich pasjach i talentach (i tu nie ma co być skromnym )

4. typowych sytuacjach, co by było gdyby typu: jak zareagujesz, jeśli dziecko nie będzie Cię słuchać itp.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia