• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

idril > 12-04-2008, 23:09

jacie Nin!

to juz nie bedziesz spiewac na weselach przez okres wakacji?!

czy bedziesz dojezdzac z Wawy?

gubie sie powoli.

zreszta przypomnij co sobie wybralas jak na razie na UW[bo o ile pamietam to tam na razie skierowane plany sa]

Ninka Jones > 12-04-2008, 23:21

bede dojezdzac. to 15 zl w jedna strone wiec nie tak duzo.

nie przypomne, tylko powiem bo nie mowilam

licencjackie stacjonarne: pedagogika wczesnoszkolna z nauczaniem jezyka angielskiego :wink:

Ninka Jones > 12-04-2008, 23:21

bede dojezdzac. to 15 zl w jedna strone wiec nie tak duzo.

nie przypomne, tylko powiem bo nie mowilam

licencjackie stacjonarne: pedagogika wczesnoszkolna z nauczaniem jezyka angielskiego :wink:

idril > 13-04-2008, 20:09

wczesnoszkolna... hmmm

wolalabym uczyc dzieci [dzieci... mlodziez] takie w wieku licealnym. szczegolnie jesi chodzi o jezyk. wydeje mi sie ze to wieksza satysfakcja.

w polsce jeszcze nie stowrzyli takiego systemu szkolnictwa u malych dzieci zeby byl w pelni efektywny. widze po moim rodzenstwie jak sa uczone jezyka.

chociaz moze to zalezy od nauczyciela tez?!

aj nie wiem.

a Nina powiedz mi jeszcze bedzie cie stac na wynajecie stancji w czasie wakacji utrzymujac sie tylko ze spiewania?! czy bedziesz tez pracowac dodatkowo?

pewnie bedziesz...

ale czy to wystarczy zeby sie utrzymac?

idril > 13-04-2008, 20:09

wczesnoszkolna... hmmm

wolalabym uczyc dzieci [dzieci... mlodziez] takie w wieku licealnym. szczegolnie jesi chodzi o jezyk. wydeje mi sie ze to wieksza satysfakcja.

w polsce jeszcze nie stowrzyli takiego systemu szkolnictwa u malych dzieci zeby byl w pelni efektywny. widze po moim rodzenstwie jak sa uczone jezyka.

chociaz moze to zalezy od nauczyciela tez?!

aj nie wiem.

a Nina powiedz mi jeszcze bedzie cie stac na wynajecie stancji w czasie wakacji utrzymujac sie tylko ze spiewania?! czy bedziesz tez pracowac dodatkowo?

pewnie bedziesz...

ale czy to wystarczy zeby sie utrzymac?

Vorissa > 13-04-2008, 21:32

ja w ogóle bym się nie sprawdziła jako nauczycielka. lubię dzieci, ale nie 30 na raz. może te przedszkola/ zerówka itp to tak, ale gimnazjum czy liceum to nigdy w życiu...

Vorissa > 13-04-2008, 21:32

ja w ogóle bym się nie sprawdziła jako nauczycielka. lubię dzieci, ale nie 30 na raz. może te przedszkola/ zerówka itp to tak, ale gimnazjum czy liceum to nigdy w życiu...

Ninka Jones > 13-04-2008, 22:25

Julka jezeli mialabym uczyc to tylko przedszkole/podstawowka wchodza w gre, bo ja kocham dzieciaki w tym wieku. w liceum to zadna frajda, samo cwaniactwo ja mysle ze poziom zalezy od nauczyciela.

bede pracowac w Warszawie od poniedzialku do piatku, i na wieczor w piatek zjezdzac do domu jasne ze sie utrzymam :wink: za wesele mam 300 zl, a za dwudniowe 450 :lol:

Ninka Jones > 13-04-2008, 22:25

Julka jezeli mialabym uczyc to tylko przedszkole/podstawowka wchodza w gre, bo ja kocham dzieciaki w tym wieku. w liceum to zadna frajda, samo cwaniactwo ja mysle ze poziom zalezy od nauczyciela.

bede pracowac w Warszawie od poniedzialku do piatku, i na wieczor w piatek zjezdzac do domu jasne ze sie utrzymam :wink: za wesele mam 300 zl, a za dwudniowe 450 :lol:

idril > 13-04-2008, 22:37

ja jestem moze za bardzo sceptyczna do wszystkiego?!

a w wawie w jakiej branzy bedziesz pracowac jesli moge zapytac?!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia