• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
  • Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

WAMPIREK > 28-01-2008, 1:53

O qrcze Klara!Myslalam,ze ta rodzina to bedzie strzal w dziesiatke..a z tego co widze to nie jest tak rozowo

Qrcze...czemu te rodziny przez telefon sa takie slodkie,a pozniej wychodzi ...Wrrr :[

idril > 28-01-2008, 1:55

[quote name="WAMPIREK"]Qrcze...czemu te rodziny przez telefon sa takie slodkie,a pozniej wychodzi ...Wrrr :[[/quote]

skojazyla mi sie moja mila i wyrozumiala polka. zaczynam sie zastanawiac 8O 8O :?

Klarasek > 28-01-2008, 20:40

Wrocilam z wycieczki z nimi...Nie pytajcie jaka funkcje tam pelnilam...Juz mam zapowiedziane kolejne wycieczki pod pretekstem pokazania MI swiata.

Wstalam o 7 i dopiero wrocilam do domu. Catherina pozwolila mi isc do pokoju "narazie Cie nie potrzebuje". Dobre.

Rano mi powiedziala, ze (cytuje) do moich obowiazkow nalezec bedzie odchylanie okiennic. Ja nie liczylam na rodzinne stesunki, ale mozeby tak mniej sluzbowo?

Ale mlodego dzis zagielam :lol: wydurnial sie przy sniadaniu i wylal sok na podloge. Patrzy sie na mnie i glupio sie smieje. Wstalam od stolu, przynioslam mu szmatke i mowie "scieraj". Szczena mu tak opadla, ze myslalam czy jej chirurgicznie nie trzeba bedzie podniesc

Chyba mnie polubil :wink:

idril > 28-01-2008, 21:02

[quote name="Klarasek"]Ale mlodego dzis zagielam :lol: wydurnial sie przy sniadaniu i wylal sok na podloge. Patrzy sie na mnie i glupio sie smieje. Wstalam od stolu, przynioslam mu szmatke i mowie "scieraj". Szczena mu tak opadla, ze myslalam czy jej chirurgicznie nie trzeba bedzie podniesc

Chyba mnie polubil :wink:[/quote]

dobre! bardzo mu pokazalas!

a co do hostki to Klara pogadaj z nia. tak nie powinno byc!

a jak cos to zrezygnuj po co sie meczyc?!

Klarasek > 29-01-2008, 0:20

Nie uwierzycie :lol: sukces pedagogiczny!

Benjamin niechcacy wieczorem rozlal wode i...poszedl SAM po scierke i bez slowa starl

A teraz ciagle. "Klara moze wolisz posluchac radia zamiast mojej plyty" "Czy napewno to swiatlo Ci wystarczy w pokoju?" Lubie go

Za to ta mala...wredne badziewie :evil:

idril > 29-01-2008, 0:25

chociaz jedna pozytywna mysl.

a on jest starszy czy mlodszy od dziewczynki?!

Klarasek > 29-01-2008, 0:29

ma 7 lat a Julia ma 2 latka.

idril > 29-01-2008, 0:34

no to wiesz i tak lepiej niz zeby to mala byla kochana a chlopiec starszy, wzor dla dziewczynki, byl niegrzeczny.

poza tym ona jest taka malutka ze jakis sposob moze mozna na nia wymyslec?!

a co z hostka? lepiej troche?!

Klarasek > 29-01-2008, 0:43

Sama nie wiem. Mam wrazenie, ze specjalnie robi mi na zlosc. Pelnym kubkiem wali o stol. I wszystko sie wylewa. No i robi te swoje grozne miny. Teksty typu "wynocha".

Wrocilismy z wycieczki o 17 godzinka przerwy i znow musialam zapieprzac. Pozatym mowi mi na dzien przed o ktorej mam wstac, albo mowi ze mam ja obudzic o 7 a ona mi powie czy chlopiec idzie do przedszkola. Jesli nie to spia dalej, a ja...

Pozatym mam byc flexibel. Ale chyba sa jakies granice.

No i traktuje mnie jak sluzke. To mnie najbardziej irytuje. Oprucz godzin pracy ktore wachaja sie miedz 46 a 54 tygodniowo. W umowie jest 30. Pozatym w mailu napisala, ze w zamian za pracujacy weekend dostane dwa dni wolnego w tygodniu. I co? GUCIO W ZOO

Vorissa > 29-01-2008, 0:58

Klara, to może faktycznie z ni? porozmawiaj... bo to już jest wykorzystywanie, w umowie 30 a tutaj 54h ? chyba 'trochę' za dużo.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia