• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

Klarasek > 23-08-2007, 23:07

idril to co ty masz za dzieci?!Zabierz im kabel od kompa...

idril > 23-08-2007, 23:10

kabel od kompa... maja same laptopy

blizniaki sa na prawde kochane, tylko przytulac i calowac by sie chcieli.

ale ta mala wiedzma to jest przeokropna.

Karolina_c > 24-08-2007, 9:03

a ta mala wiedzma ile ma latek dokladnie? ja mam trojke dzieci i najstarszy ma na przyklad ad-hd a dwojka mlodszych dobre zaczatki na to. Robia wszystko zeby zwrocic na siebie uwage. A troche ciezko jak sie ma jedna pare oczu i tylko dwie rece. Dasz rade

WAMPIREK > 24-08-2007, 11:02

O matko !! Gdybym ja mialam miec 3 takich dzieciakow jakiego mam tego malego to chyba po tygodniu bym osiwiala

Klarasek > 24-08-2007, 12:01

moja mala tez ma chyba zespol nadpobudliwosci psychoruchowej.Odwroce sie na moment a ona na parapecie albo gdzies na szafie(ma 2 latka).A jak nie ma nic lepszego do roboty to poprostu chodzi w kolko...

Karolina_c > 24-08-2007, 12:28

moj dwulatek kladzie sie wtedy na podlodze i tarza dookola jakos tak, z ktora operka nie pogadam ostatnio to kazda ma dzieci z nadpobudliwoscia, dziwne 8)

Gość > 24-08-2007, 13:07

[quote name="Klarasek"]i mam nowy pomysl na zycie:rzucam pedagogike, jade do Anglii, ucze sie angielskiego, niemiecki juz umiem i ide na lingwistyke!![/quote]

powodzenia, Klarasek, ale z wlasnego doswiadczenia i obserwacji moge powiedziec, ze jednak pedagogika bardziej przydatnymi studiami niz lingwistyka jest...

a na lingwistyce jest tyle okropnych rzeczy, ze normalnie masakra...

no ale zalezy co kto lubi - ja wiem, nigdy wiecej

Klarasek > 24-08-2007, 16:52

Emi to co ja moge studiowac zeby mnie ludzie docenili?Jak mowie ze studiuje pedagogike to jest od razu"a na co sie nie dostalas?".Pozatym spojzmy prawdzie w oczy co ja moge robic po tym kierunku?

Wlasnie dziewczyny moze macie jakis pomysl co moze studiowac typowy humanista, tak zeby bylo ciekawie i zeby na roku bylo paru facetow...

Gość > 24-08-2007, 17:05

Klarasek, jakbym wiedziala to juz bym byla na studiach (to odnosnie tego pytania o humaniscie)

a co do tego, co ludzie mowia - a co sie przejmujesz? ja jestem sprzataczka i niania mimo ze dostalam sie na ponoc najlepsza germanistyke w kraju we Wrocku + jeszcze na kolegium jezykowe w tym samym czasie, czyli na wszystko na co zdawalam; moim marzeniem jednak bylo wyjechac i pokazac, ze wcale nie potrzeba pochodzic z bogatej rodziny, zeby moc studiowac za granica i jestem juz bardzo blisko realizacji tego wszystkiego ludzie niech gadaja, wazne zeby samemu czulo sie spelnionym

moja siostra chce studiowac pedagogike i chcialaby w ogole byc pracownikiem socjalnym i mam nadzieje, ze jej wyjdzie jak chce

Po pedagogice znam tu tez 2 au pair, jedna sobie po prostu troche teraz podrozuje, a odbyla polroczne praktyki gdzies jako sekretarka w Wa-wie ostatnio, a druga kontynuuje swoje studia tutaj i bedzie nauczycielka. Nauczycieli w Szwecji powaznie brakuje.

Ninka Jones > 24-08-2007, 17:51

ja kocham pisac.

marzy mi sie dziennikarstwo w UK.

bo na polonistyke nie pojde, nienawidze czytac lektur.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia