-
-
Re: Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK
Ninka Jones > 05-07-2007, 23:36
a ja go olewam, matka ciagle na niego krzyczy ^^ ale starszy 9latek jest jak niedorozwiniety xD a maluch to slodziak moj kochany! caly czas go tule i caluje
ejj moja hostka tez na silownie chodzi
dzis byla i uspilam malego, 3 raz juz dzisiaj -
WAMPIREK > 06-07-2007, 0:25
Dobrze,ze sama nie usnelas..przy tym usypianiu
P.S.Komp chyba naprawiony -
Ninka Jones > 06-07-2007, 0:49
mnie tylko Danny umie uspic!
KROPKA! :lol: -
Migotka > 06-07-2007, 11:47
aaa. a mi sie skonczyly baterie w mp3teraz to chyba kupie je dopiero w niedziele, bo jak koncze robote to sklepy pozamykane..
ja na sczesie nie musze malutkiego usypiac, bo on sam zasypia.. wystarczy go polozyc w jego koszu.. i on sie bawi misiakiem i zasypia z kciukiem w buzce.. slodki bobas..
natomiast mlody.. Ninka, oni tutaj chyba wszyscy niedorozwinieci :/
jak opowiadalam mojej mamie o nim.. to ona tak sie smiala ze szok.. ale wiecie i kazdy mowi.. no bo nie mozesz mu pozwolic na to czy tamto.. albo nie badz az taka zla dla niego, to on nie bedzie dla Ciebie.. ale ja wlasnie nie jestem ani surowa, ani nie pozwalam mu na wszystko.. wiec po prostu to taki typ dzieciaka :/ -
black_rose1706 > 06-07-2007, 12:09
Ja ostatnio na praktykach sie zajmowalam maluszkami dwoma. Dziewczynka Agnieszka ma 5 miesiecy a chlopaczek - Rabert- 7. Strasznie mi bylo smutno jak karmilam Agnieszke i wiedzialam, ze ona jest z domu dziecka. Uwielbiam dzieci i takie bobasy sa slodkie niesamowicie, dlatego to tak czlowieka rozwala ze to malenstwo nie jest z rodzicami i jeszcze jest chore -
Ninka Jones > 06-07-2007, 13:19
ouuu, wspolczuje Kamila...
a ja mam iPodka i laduje sie przez USB 8) :lol:
moj mlody jest wredny, a 9latek jest jak niedorowziniety. Sasiedzi maja chlopaka w tym wieku to z nim juz mozna jakas inteligentna rozmowe przeprowadzic, a ten moj to nie daj Boze... :?
ha! dzis mam wolne, wybywam zaraz w miasto :lol: -
black_rose1706 > 06-07-2007, 13:34
To co ten Twoj nie umie gadac? Czemu on jest niedorozwiniety? -
Ninka Jones > 06-07-2007, 14:03
umie, ale ledwo
poza tym ciagle sie o co cos pyta, w stylu "gdzie sa moje spodnie od pizamy?", "moge zjesc lody?" co ja jego matka jestem?i to kazde pytanie rozwleka na dlugosc 30 sekund ^^ ale na ogol to malo sie odzywa... -
black_rose1706 > 06-07-2007, 14:30
No to niezle -
Louhans > 06-07-2007, 17:37
A nie pomyslalas ze to nie kwestia niuedorozwiniecia a problemow z mowa?? Albo innych jak dysleksja czy cos w tym sylu??
Moj 3 latek tez nie mowi calymi zdaniami tylko polslowkami i na dodatek bardzo niewyraznie, jak sie go nie zna to sie nie rozumie.
I wcale nie jest niedorozwiniety tylko cos tam ma z jezykiem, cos mu przyroslo czy cus i tzreba operacyjnie podcinac. Poki co chodzi do logopedy i czeka na termin zabiegu.
I ciagle pyta mnie o wszytsko "dlaczego" nawet jak 10 razy tlumacze to samo. A on po prostu bardzo chce mowic a nie moze i w kolko powtarza to co powiedziec umie.
Ledwo dzieci znaci, ktorymi sie zjamujecie a juz oceny ze niedorozwiniete. Jakos ta postawa wcale mi sie nie podoba.