• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 02-07-2007, 15:00

kolejny dzien, jak narazie pozytywnie

zaczelam go o 7, pol godziny prasowania, wyszykowanie 9 latka do szkoly. Hostka w domu, host 10 do pracy. Srodkowy wyrzygal dzisiaj sniadanie, ktore z Vivian (hostka) mu zrobilysmy. Wkurzyl mnie poogladalam MTV, niestety Danny gdzies mi umyka potem byl spacer, hostka pokazala mi przedszkole srodkowego, w poniedzialki nie chodzi a ktos go musi zaprowadzic dzisiaj Vivian idzie na noc do szpitala, wiec jutro tez bedzie w domu, ale pewnie bedzie odsypiac wiec nie tak zle. Tak wiec zaczynam aupairkowanie pelna para! narazie siedze tu i odpisuje na maile, ale trzeba zaraz zjesc jakis obiad i zasiasc przed TV kontynuowac polowanie!

trzymajcie sie cieplo

black_rose1706 > 02-07-2007, 18:55

Ninka Super, ze wszystko jest ok Wybyła? na to operowanie nie wiem kiedy i juz opowiadasz co i tak Ale to dobrze Meldu sie, melduj

Buziale i pozdrowionka

Ninka Jones > 02-07-2007, 23:33

no nie moge schodze sobie na dol, herbatki mi sie zachcialo i gdy tylko minelam prog przypomnialam sobie o pelnym zlewie garow ktory na mnie czeka :lol: wiec wstawilam wode i sie zabieram za zmywanie cudnie mi to idzie, zostaja wreszcie dwa garnki. Podnosze przykrywke i az sie gotuje we mnie :evil: to samo co wczoraj! no wiecie co, moja hostka gotuje swietnie, ale jak ona przyrzadza ryz (tak jak dzisiaj) albo makaron (tak jak wczoraj) to na dnie garnka zostaje 3cmowa warstwa przywartego ryzu/makaronu oczywiscie spalonego... :mad: i jeszcze zeby sie ktos pofatygowal i to zalal WRRRR!

ale nadal humor dobry, myslalam ze ten wieczor bedzie gorszy, ale maluch spi juz ponad godzine, starszy siedzial ze mna tutaj przy kompie, ale usnal niedawno (btw dobrze ze mu nie przeszkadzam tym stukaniem w klawiature ) a tatus oglada TV i Ronnie (srodkowy) robi na dole zamieszanie a ja gadam z przyjaciolmi, umylam wloski i popijam pyszna herbatke truskawkowa :lol:

jutro gorzej bo musze wstac po 6... :?

Ninka Jones > 03-07-2007, 15:50

chyba strasznie chcecie zebym focha strzelila, tzn. przestala pisac co ja sie tu bede produkowac jak nikt nie czyta :twisted:

dzis dzien zaczelam o 6.40, ale wstalam wypoczeta, dzieki mojej wczorajszej 3-godzinnej drzemce obudzilam Shawna, zrobilam mu sniadanie, hostka wrocila z pracy, wywleklam z lozka malego diabelka i uzeralam sie z nim godzine. Dobrze ze jak go kapie jest w miare grzeczny, bo jak schodzimy do kuchni to sie zaczyna dopiero. Wczoraj zwymiotowal to co mu z Vivian zrobilysmy, a dzisiaj na nic nie mial ochoty i wylal pelna szklane herbaty z mlekiem na stol. Kto musial posprzatac? oczywiscie ze JA! :evil: zla bylam jak cholera, on mnie do zlosci doprowadza. na 9 musialam zaprowadzic go do przedszkola, zrobilam to w podskokach, mysle spokoj bedzie bo w poniedzialki siedzi w domu dran maly poszlismy i czekamy i sluchajcie... zaczely tam jakies inne dzieci biegac a on mi sie do nogi przykleil tak jak to zrobil swojemu tacie kiedy przyjechalam... no umarlam poprostu :roll: to bylo takie slodkie... :lol: potem pani w przedszkolu otworzyla drzwi, dostalam buziaka i maly zniknal z moich oczu. WOLNOSC! :lol:

w drodze do domu kupilam sobie Cosmo, jak wrocilam siadlam tu zeby sprawdzic poczte i forum i potem maluszek zaczal plakac. Przewinelam go i zabralam do siebie do pokoju sluchalismy McFlya, on skopal mi biust i zmolestowal reke a ja probowalam czytac gazete Julian zniknal rano, hostka poszla spac. Siedzialam sobie z malym Keke na dole, Boze ile ten dzieciak mi radosci sprawia w miedzy czasie przyszedl pan z paczka do hostow, i dwoch panow hydraulikow prysznic naprawic

nakarmilam malego, polozylam spac i zasiadlam przed TV, z pilniczkiem i lakierem do paznokci wciaz wypatruje McFlyow ale nie bylo mi dane ich obejrzec jak narazie przyszedl host, pogadalismy troche mowilam juz ze lubie z nim rozmawiac? jest mily i latwo go zrozumiec 8) bo Vivian miewa humory i ona tak dziwnie mowi, ze czasem nie potrafie jej zrozumiec tak jak srodkowego a teraz mam wolne do 14.30, wtedy ide odebrac diabelka z przedszkola...

pozdrawiam Kochani! :lol:

asiafrugo > 03-07-2007, 16:35

3 latki juz takie sa :lol:

moj 2 latek jak narazie to zlote dziecko - taki pocieszny :wink:

hosci sa okej - wszystko mi pokazuja, sa mili....zobaczymy jak pozniej

mam 5 h dziennie takze sie nie przemeczam 3,5 childcare i 1,5 housework...z tym ze powiedziala mi hostka ze mam robic jakie chce obowiazki jakie uwazam na stosowne bo ona nie chce zebym czula sie ze ona mna dyryguje - mam wypisane tylko jakie sa moje prace i mam je sobie ustawic ale niektore robie codziennie jak pranie np........

nie smakuje mi ich jedzenie w ogole jem bardzo malo i zapycham zoladek woda

:wink: albo jakimis kanapkami - jestem dopiero 2 dzien takze za jakis czas sama sobie beede robic to co lubie..... ale kolacje juz zrobili specjalnie pode mnie zeby mi smakowalo - i bylo dobre

host ma kolezanke polke ktora chyba i tak czuje sie bardziej brytyjka bo powiedziala mu ze polacy pija codziennie wodke :mad: i on mi sie pyta jak czesto pije wodke - a ja nawet smaku wodki nie pamietam :lol: i ogolnie nie pije bo biore leki i sie zmartwil bo chcial opic moj przyjazd i sam bedzie musial opijac :lol:

zobaczymy jak bedzie dalej......narazie pozytyw......

WAMPIREK > 03-07-2007, 17:02

Hej Ninka...nie mam zbytnio czasu by tu regularnie zagladac Praktyki mnie zabijaja

Jak bedziesz miala chwile czasu to daj znac,moze spotkamy sie na SKYPEie

Ciesze sie,ze poki co jestes zadowolona i wszystko idzie dobrze

faris > 03-07-2007, 18:24

To wam czas jakos dziewczynki zleci...

Poza tym Ninka po co my mamy pisać, fajnie się czyta to co piszesz.... :lol: :lol: :lol: :lol:

black_rose1706 > 03-07-2007, 21:01

Nie strzelaj tu zadnych fochow, bo czytamy co u Ciebie Czekamy na wiecej

WAMPIREK > 03-07-2007, 23:35

No ba

WAMPIREK > 03-07-2007, 23:36

Ninka,pisz mi wiecej esow jak jestem na praktykach jesli mozesz ))

P.S.Ktos mnie dzisiaj meczy z zastrzezonego numeru...przyznac sie,ktora?? :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia