-
-
Re: ,,NieChodziOToByZycWiecznieAleByZycieMialoSens"aupair w
Ela333 > 13-05-2007, 0:03
A wiec juz wszystko po malu dobiega konca tzn moja kariera aupair.... sama nie wierze jak to szybko zlecialo...
Heh ale mialam wczoraj jazde z moim klubem fitness bo okazalo sie ze mam umowe na 24 miesiace i albo zalace za te wszystkie miesiace co mi zostaly w umowie czyli jakies 16 miesiecy raz 40$ 8O to ich chyba pojeba...o albo skopuje bilet za iles tam dolarow i zaplace jeszcze dla ballys 50$ ehh to madra Ela wymyslila ze zlikwiduje sobie konto i jak mi teraz sciagna piniadze? ehh nie wiem czy to zgodne z prawem ale skoro nie chce juz chodzic to ehh a poza tym ja nic nie wiedzialam ze to jest na 24 miesiace pokazywalam nawet wqize i mowilam wyraznie ze jestem tylko do czerwca ehh zobaczymy jak to bedzie...
jak myslicie? -
Ela333 > 13-06-2007, 4:24
a wiec zostalo juz tylko 20 dni yeeeeeeee yeeeeeeeprace koncze juz 28czerwca to jeszcze lepiej
nie moge sie juz doczekac kiedy w koncu zaczne znowu normalne zycie. jestem taka szczesliwa ze normalnie nie moge tego opisac -
maada > 13-06-2007, 15:09
czesc Ela, ja koncze juz za tydzien ale uwierz mi ze ciesze sie tak samo jak Ty :wink: wreszcie.... yeahhh :!: :!: :!: :wink: