• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

Yoanna > 06-07-2006, 12:51

a ja kosmetykow w sumie malo bralam, bo ciezkie

za to zaluje ze walizke mialam tak napchana ze nie moglam wziac kilku ciuchow jjeszcze heheh bezrekawnik moj by mi sie przydal

bUka > 06-07-2006, 12:58

znaj?c mnie to bede 10 razy przepakowywać walizke.... bo tak jakos na oko to ona sie mała wydaje 8O ... jak włoże kilka par butów spodnie kosmetyczke pizamke to hmmmm z reszt? ciężko będzie.... ale jakby co to się was poradze 8)

maya > 06-07-2006, 13:49

Wal do nas jak trza co? :wink:

WAMPIREK > 06-07-2006, 16:13

powodzonka w pakowaniu

maya > 06-07-2006, 17:36

Jak ja już Ci zazdroszcze,że za kilka dni wylatujesz.Ale bede cierpliwa! A jak na twój wyjazd rodzice patrz??Kiedy masz impreze pożegnaln??

bUka > 06-07-2006, 23:47

hmmm moi rodzice spoko nawet do tego podchodza.... no na pocz?tku wiadomo.... nie niegdzie nie jedziesz!!! najpierw studia!!!, a potem sami mnie do tego namawiali i jak najbardziej wspierali ...

echhh powiem ci ze nie ma mi co teraz zazdroscic..... im bliżej wyjazdu tym bardziej nie chce mi sie jechać i dopiero teraz zaczynam zdawać sobie sprawe na jak długi okres czasu wyjeżdzam... zostawiam moich przyjaciół, rodzine i mojego mężczyzne, który mimo wszystko powiedzial, że bedzię na mnie czekał ile tylko zechce , aj ale jak to bedzie po roku.... we'll see :?

maya > 07-07-2006, 9:16

Mi w tym momencie łatwo mówić,bo to nie ja za kilka dni(ojejku,jak to szybko leci)wylatuje.U mnie też rodzice mnie wspieraj? i powiedzieli,że to moje życie i że mam żyć po swojemu a nie słuchać się innych!I to mi się podoba! buziaki

bUka > 08-07-2006, 14:39

ha! nie bede leciala samaA!! odezwala sie do mnie jaka? dzioucha co tez ze mna leci w poniedzialek do NY.... jako? tak rażniej będzie a do tego moja imienniczka to na bank musi być fajna 8)

maya > 08-07-2006, 15:37

A spakowała? się już wkońcu, czy jeszcze nie?! O której masz wogóle samolot?Podrawiam!

bUka > 08-07-2006, 16:02

nie jeszcze sie nie spakowalam....ups 8) hehe, w ogóle jeszcze urzęduje u mojej siory na chacie... dopiero dzis jade do siebie i mam zamiar zaczac jakies pakowanie;>... ale spoko luz jakos sie wyrobie

a samolot mam 12.45 z wawy.... tak więc musze wyjechac gdzies o 6 ze swojego domu.... aj jak dla mnie to ?rodek nocy hehe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia