-
-
Re: Lionka /2006 rok w USA
Lionka > 17-08-2006, 4:16
aaaa jesli chodzi o NYC to moze ten weekend?mnie pasi bo teraz to blisko jestem 1,5 godziny pociagiem wiec pestka!
ja jestem tu w NJ jeszcze do 27 sierpnia - czyli jeden pelny weekend i jedna sobota mi zostaly bo w nastepna niedziele to jade juz do Potomac hehe :lol: Z Potomac to bedzie duzo dalej do NY... -
oliwka911gt > 17-08-2006, 4:21
haha. nie, dlatego pisze kiedy bedziesz bo razem razniej. z DC do NYC to ok 3h. z TN to ja mam z 8h. wiec odpada. 15 wrzesnia bede w DC i by znowu niechodzic bo miescie chce zobaczyc cosik innego. wiem ze blisko, dlatego pytam. dogadamy sie jeszcze -
MONIKA > 17-08-2006, 4:59
Aga, bede w NYC z Tata, nie wiem jakie mamy plany, ale kawka, no problem. :twisted: -
Lionka > 17-08-2006, 17:03
Monia :-) ale kiedy bedziesz w City? sobota czy niedziela? daj znac na priv -
Lionka > 18-08-2006, 4:31
dzisiaj to juz naprawde do szewskiej pasji mnie wszystko doprowadza!!!!! caly tydzien tylko po domu zapier***lam jak maly samochodzik po 12-14 godzin dziennie. Juz dzisiaj mialam kryzys :evil:a jeszcze mi hostka oswiadczyla ze potrzebuje w sobote babysiting. PORAZKA :roll:
dobrze ze jutro juz ta ich nowa operka przyjezdza - to ona niech pracuje mnie juz nic nie obchodzi, olewka pelna, wymiatam z domu na caly dzien i tyle mnie widzieli!!! "Nowa" jest z Niemiec i ma na imie Sabrina, jak to slysze to mysle "nastoletnia czarwonica" byl taki serial chyba, nie ogladalam ale tytul kojarze :lol: no ale czekam na nia z otwartymi ramionamimoj maly wybawca hehe -
Lionka > 18-08-2006, 4:58
No i z nowosci i zaszczytow to zostalam "Au Pair" na forum to teraz juz tak oficjalnie :lol:
jak fajnie ze dzieciaki juz w lozkach, a niech tylko sprobuja wylezc to :evil: juz mi niech dzisiaj dadza swiety spokoj lepiej.
Od hostki sie dzisiaj dowiedzialam ze jestem "goodlooking" i ze koledzy jej meza mnie bardzo lubia :? 8O hem hem ??? i ze sa od niego mlodsi :roll: nie wiem w sumie o co jej chodzilo, zazdrosna czy co :lol:
No i plan sobie obmyslilam na najblizszy tydzien - ostatni juz z obecnymi hostami. Otoz bede sie obijac i kaze wszystko robic nowej hehe :twisted: powinno sie udac :-)
Hostka mi oswiadczyla ze jakby mi sie nie podobalo u nowej rodziny to zebym do niej dzwonila to mnie wezma na druga operke albo nawet Niemke wywala hehe :lol: i jeszcze mi oswiadczyla ze jest SENIOR DIRECTOREM w BARDZO ZNANEJ FIRMIE FARMACEUTYCZNEJ i ze jak zostane z nimi to mi napisze list polecajacy a i jeszcze ze chce napisac list do moich rodzicow zeby byli ze mnie dumni (plakala przy tym buahaha :lol: ) Jacy Ci Amerykanie sa nieszczerzy no ja nie moge... no ale w sumie to podziwiam ja to nie umiem na zawolanie plakac, az prawie tez plakalam jak widzialam jej wystep (tylko ze smiechu -
oliwka911gt > 18-08-2006, 5:11
lionka, mam to samo! kazdy jaka ona ladna, a ja kto?? przeciez wygladam jak szafa 4drzwiowa. malo tego, wszyscy mysla ze jestem mlodsza siostra hosta 8O 8O 8O
:lol: :lol: :lol: -
Lionka > 18-08-2006, 16:28
hem ja nie bardzo rozumiem o co z ta szafa 4drzwiowa Ci chodzi bo Twoje zdjatka na forum zamieszczone widzialam. I powiem ogolnie: Nie jest zle Mala, a nawet jest calkiem calkiem Tak 3mac!:wink: -
maya > 18-08-2006, 17:11
Oj,Oliwka głupoty plecie z ta szafa 4drzwiow? i tyle! -
oliwka911gt > 18-08-2006, 19:27
no a nie??!! zobaczcie sobie ftki z DC najsiwezsze! zreszta, lionka zobaczysz sama za miesiac nie caly! GOSH, to juz nie caly miesiac, ale zlecialo. kase musze 3mac a nie zakupy :lol: wczoraj sie wkurzylam bo zamwaialm on line i nie przyszedl mi mail powerdzajacy na poczte :evil: