-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
xMala__Mi > 18-03-2006, 21:45
sol zawsze byla moja ulubiona postacia, dlatego pytalam ;D
bardzo sie ciesze, ze wszystko zaczyna sie ukladac;] (ale gleboka wypowiedz, tylko pogratulowac;p) -
Sol > 21-03-2006, 1:19
Jejciu jaki weekend,nadal nie moge uwierzyc!Do rana nie zdarze wszystkiego opisac :!:
Pojechalam w sobote do Ali bo stwierdzilysmy ze i tak przez nastepne dwa weekendy mnie nie bedzie wiec musimy sie nagadac.Oczywiescie niz tam dojechalam bylo juz popoludnie i w sumie nie bylysmy pewne co i gdzie chcemy robic.Zadzwonilam do Marty zeby zapytac co ona robi a ona ze jedzie do kopenhagi zebysmy tez wpadly.No to na poczatku mowie jej ze spoko moze wpadniemy ale potem gadam z Ala ona mowi ze woli zostac bo jej ograniczenie na bilety zrobili i nie da rady.W sumie w Hollerodzie duzo pubow wiec cos znajdziemy.Marta dzwoni,ja nie odbieram bo palce od pudru,mowie Ali zeby odebrala.Juz wiedzialam ze bedzie nie wesolo.Nie umialysmy sie dogadac i rozlaczylysmy sie w nie najlepszych nastojach,co mnie zajebiscie sflustrowalo bo ja nienawidze tak konczyc rozmow.Jedyne co mi pozostalo to napic sie piwa :?
Wyszlysmy z tego domu i w koncu udalo nam sie cos dorwac.Pub calkiem spoko,co prawda pusty jeszcze o tej porze ale jakas kapela zaczela sie rozkladac wiec myslimy nie jest zle :wink: Na poczatku zalozenie bylo takie ze posiedzimy do 12 i wracamy bo do kosciola chcialysmy w niedziele jechacTyle tylko ze ze jak kapela zaczela grac na probach to juz stwierdzilysmy ze posiedzimy do 2 i wrocimy.
Nie wspomne ze czlonkowie tej kapeli byli zajebisci i kazdy mi sie podobal!!!Nadal mi sie snia po nocachOszalalam po prostu 8O
Jak sie pozniej okazalo to co pokazali na probach bylo niczym w porownaniu z tym jak grali przed publika!Po prostu kosmos!!!Najlepsza impreza w moim zyciu :wink: Stalam oczywiscie w pierwszym rzedzie wiec jakies 20 cm od obiektow mojego porzadania hihiBylo niesamowicie!Kapela skonczyla grac,ludzie juz sie rozchodza a my z Ala dalej naparzamy na parkiecie a co sie bedziemy krepowac i tak nas tutaj nikt nie zna
Nie bede wspominac o paru przypadkach dunskich facetow ktore mnie zirytowaly,ale jeden byl naprawde paskudny wiec opisze.
Koniec imprezy,kapela pakuje manatki a ja tancze sobie na scenie i podchodzi do mnie starszy facet i pyta czy zatancze.Ja mu mowie ze nie a on idiote udaje i dalej pyta.No to ja znowu ze nie,a on ze jestem taaaaka slodka :? Mnie juz naciaga,wsciekla jestem do granic wytrzymalosci wiec mu mowie ze on za to jest taaaaki stary-myslalam ze facetowi sie glupio zrobi i odpusci ale on faktycznie byl psychiczny jakis 8O Znow pyta czy zatancze,to ja mu mowie ze tancze z kolezanka.No to on czy kupic mi cos do picia.Na szczesie wczesniej dostalam piwo od gitarzysty :wink: wiec mu mowie ze mam piwo,ze chyba jest slepy ze nie widzi.On tak patrzy na mnie i sie przybliza do mnie jeszcze bardziej,jedyna mysl to zeby zawolac ochroniaza bo mnie to juz nie bawilo.W koncu Ala sie wkurzyla cos mu tam naprzeklinala i uadalo sie od niego uwolnic,ale skad sie biora takie typy to ja nie wiem???
Z klubu wyszlysmy o piatej i do kosciola nie pojechalysmy bo wstalysmy po 12.Potem wpadla Marta, a my z Ala jak szlysmy po nia na stacje caly czas spiewalysmy i tanczylismy po drodze jak wariatki 8O Z Marta pogadalysmy o ciuchach,modzie i dunkach ktore sie nie umia ubrac i poszlysmy na autobu na ktory oczywiscie niezdarzylysmy.Najlepiej bo kierowca nie zatrzymal sie tam gdzie mial i przejechalam jeden przystanek.Wysiadam, nie mam pojecia gdzie jestem, ciemno jak w d...i na dodatek zajebista mgla.Dzwonie do Dominiki i jej mowie co i jak.Ona panika pelna ze na pewno mnie nie znajdzie itd.Zeby dojsc do glownej drogi musialam isc przez jakies pola czy cos bo autobus zakrecil.No szok.
Ciemno,nawet drogi nie widzialm,po prostu kosmos.Do mojego aniolka sie modlilam zebym to przezyla bo w koncu mloda jeszcze jestem pozyc bym jeszcze chciala,tym bardziej ze sasiada mam zajebistego ktorego musze poznac :wink: Z takimi optymistycznymi myslami doczekalam wkoncu na Dominike i bylam uratowana i pare minut puzniej w cieplym domkuWrazenia w czasie weekendu lepsze niz przez caly zycie w Polsce!
Jak mi sie co przypomni to dopisze!
aaaaa i najwazniejsze-pozwolenie dostalam huraaaaaaaaaaaa
Jak wroce z wakacji to do szkoly zapylamNareszcie :wink: -
Sol > 21-03-2006, 19:10
Co do bierzacych informacji to powinnam jeszcze napisac ze gadalam z hostami na temat wakacji,jaki jest moj udzial w opiece nad Julka i wyszlo na to ze powinno byc niezle.Dostane troche dodatkowej kasy na jakies drobne zakupy i w sumie jedyne co to umowilismy sie ze trzy noce oni wychodza a trzy ja,wiec sprawiedliwie :wink:
Ale nie to jest najwazniejsze.
Jak caly czas narzekalam ze tutaj nic sie nie dzieje,ze zero jakis fajnych facetow,ze nudy itp,to teraz zwrot o 180 stopni!!!
Jakiego mam sasiada to normalnie szok!Nie mam pojecia skad sie nagle tutaj wziol ale od kilku tygodni kreci sie kolo mojego domu,a ze przed chwilka znowu go widzilam to musze o nim wspomniec
Nawet nie pamietam w sumie kiedy go zauwazylam,chyba jeszcze przed przyjazdem Ali,ale wtedy widywalam go sporadycznie-teraz kilka razy dziennieW sumie zawsze narzekalam dziewczyna ze nie mam okazji sie mu przyjrzec z bliska i na nastepny dzien juz mialam!Omalo mu z okna nie przyrabalam!Biegne sobie do mojego pokoju,na nic nie patrze tylko z mysla zeby okno otworzyc bo cieplo i przy okazji sprawdzic czy Dominika nie jedzie,a tu kontem oka widze ze ktos odchyla glowe przed moim oknem-oczywiscie on-20 cm od mojej twarzy!!!A ja tepa dupa zamiast zapytac czy nic sie mu nie stalo,przeprosic to stanelam jak slop soli normalnie!!!Zatkalo mnie jak go zobaczylam,po prostu 8O
Wiec sobie stoimi ja patrze na niego,on na mnie i nic.Julka zaczela cos broic wiec musialam iscAle najlepsze ze idac wieczorem z pieskami na spacer na mojej drodze widze dwoch gosci-jeden z pilka i na rowerze.
Oczywiscie podchodze blizej i kto?Moj obiekt westchnien z koleka naparzaja po dunsku a ja nie pomalowana z psami jak wiesniek wygladalam!!!Moje psy oczywiesci go obwachaly a ja barwa na twarzy i zapylam bo mi nadal glupio za to okno bylo :oopsoszlam do wniosku ze on mlodszy ode mnie jest i dalam spokoj :? No i dzisiaj popoludnie,Julka bawi sie przy dzwiach wyjsciowych i nagle psy sie zlatuja i naparzaja wiec je uspokajam i katem okna patrze na dzwi,a tu kto przechodzi?Oczywiscie ten ktorego juz olalam i patzry prosto na mnie!Juz nie wspomne o jego spojrzeniu,ktore jest zabujcze ale doszlam do wniosku ze on chyba jednak nie jest mlodszy ode mnie :lol: :lol: :lol:
Normalnie juz sie nawet zorientowalam gdzie boiska pilki noznej sa w okolicy :wink: I dunskiego po wakacjach zaczynam sie uczyc...coraz wiecej powodow zeby zostac w tym kraju na dluzej hehehe :wink: -
monica07 > 21-03-2006, 19:16
8) nie ma jak przystojni sasiedzi.
ja niestety takowych nie mam na mojej ulicy,albo jeszcze sie nie ujawnili. -
martamaua > 21-03-2006, 21:30
Hahah Ania jak ja uwielbiam czytac te twoje perypetie z tym chlopakiem!
Dzialaj, dzialaj
Wy z Ala to w ogole hobby sobie znalazlyscie-polowanie na sasiadow.
Ala tez sie pochwalila, ze tam jakis sie kreci. Hehe
Tylko u mnie taka posucha-same rodzinki z dziecmi.
Nawet popatrzec na kogo nie ma hahah
Na drugi raz przywal mu z tego okna az zemdleje to sie nim zaopiekujesz :twisted:
Ale jaja by byly jakby love story nam tu powstala
Jakie rozterki w ogole hehe -
xMala__Mi > 21-03-2006, 23:28
czasami mlodsi tez moga byc fajni;> a ten moze tylko mlodo wyglada?:p -
Sol > 23-03-2006, 13:14
Boze,moj wczesniejszy optymizm od wczoraj znikl do zera
Mam wrazenie ze u mnie zawsze wszystko dzieje sie nie wtedy kiedy powinnoirytuje mnie to na maksa :mad: -
(-:MARZENA:-) > 23-03-2006, 14:35
hehe Sol jestes zajebista! :lol: :lol: :lol: -
Sol > 24-03-2006, 18:23
A ja oczywiscie zamiast na imprezke jakas popylac,znajomosci nowe nawiazywac, siedze w domu na necie i gadam z ludzmi ktorych nie znam :? Porazka :mad:
Ale mam usprawiedliwienie
Jestem chora!!!!!
Wczoraj juz nawcinalam tabletek,myslalam ze mi przejdzie,ale skadBudze sie rano i ledwo zyje,a dzisiaj piatek i jeszcze sprzatanie
Jakos dalam radew koncu Sol jestem nie?hehe
Ale juz mam dosc!Kuruje sie,tabletki lykam,w poniedzialek KANARYYYY
MUSZE BYC ZDROWAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
xMala__Mi > 25-03-2006, 22:26
Biedna, teraz to cholerne przesilenie wiosenne...... ni to cieplo, ni to zimno, pogoda ciagle sie zmienia i wszyscy chorzy.. trzymaj sie tam cieplutko, kuruj i podrywaj dunskie ciasteczka;>