• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

Yoanna > 22-01-2006, 21:11

dasz rade ;]

mowia ze do 3 razy sztuka :wink:

MLODY-AU-PAIR > 24-01-2006, 15:38

NIby mowia a czy sie sprawdzi zobaczymy , mial ktos z was tez problemy ze zdaniem prawka ??? :?

(-:MARZENA:-) > 24-01-2006, 15:51

ja mialam to szczescie ze zadnych problemow nie bylo, ale ogolnie to czy zdasz czy nie glownie zalezy od dobrej woli egzminatora - takze good luck :-)

bahaha20 > 24-01-2006, 15:55

Oj nic nie mow, o moich egzaminach moglabym mowic godzinami...

Testy to pikus, wystarczy wykuc. Reszta, tak jak laski mowia, to tylko dobra wola egzaminatora.

Ja zdalam po 1,5 roku z przerwami (ale to tylko z braku kasy). Zycze ci zeby Ci poszlo szybciej

Emm > 24-01-2006, 16:20

na praktycznym-nie mowie w tej chwili o manewrach, tylko o jezdzie-masz 20-30 minut, zeby "zakumplowac" sie z egzaminatorem. Ja dostalam bardzo-podobno-surowego egzaminatora, milczka, ktory tylko siedzi i obserwuje. Nie mialam nic do stracenia, najwyzej by mnie olal, ale zaczelam go zagadywac w aucie- najpierw jakies banalne pytania o pogode, potem sie rozkrecilo. Na koncu gadalismy o tym, jak egzaminatorzy biora w lape podczas egzaminow!Gadalismy jak nakreceni, nawet nie zauwazylam, ze te pol godziny tak zlecialo. Na samym koncu( w tym czasie gadal egzaminator) zrobilam duzy, oj duzy blad. On na to" a czemu pani to zrobila?", a ja" a bo zasluchalam sie, pan tak ciekawie opowiada".

oczywiscie zdalam, a jeszcze na koniec egzaminator-ten niby mruk i milczek, zazartowal, ze no niestety, ma zla wiadomosc( ja wiadomo juz jakie mysli), ale bardzo ladnie jezdze, po czym wybuchnal smiechem, ze taki dobry zart mu sie udal.

Wspominam moj egzamin bardzo milo.

mowie Ci-dobra rada-sprobuj zrobic wszystko, zeby egzaminator Cie polubil.Na kazdego jest jakis sposob.

bahaha20 > 24-01-2006, 16:25

Fajna historia!

I masz swieta racje!

Ja na ostatnim egzaminie opowiadalam egzaminatorowi, jak to mnie moj instruktor poprzedni potraktowal... Zapomnial mnie wziac na egzamin! I to nie byla zadna zmyslona historyjka. Musialam wypasc przekonujaco jak opowiadalam o tym jak sie biedna denerwowalam itd.

Nie mowie, ze bez tego bym nie zdala, ale kto wie? Nigdy sie juz nie dowiem

MLODY-AU-PAIR > 25-01-2006, 15:57

No ja za bardzo ostatnio nie za bardzo moglem zagadac bo nie wyjechalem z placu manewrowego wiec nie bylo jak takze wiecie a pozatym faceci maja inna sytuacje do dziewczyn , chyba ze by sie trafil jakis egazminator gay :?

Yoanna > 25-01-2006, 17:31

albo egzaminatorka :wink:

bahaha20 > 25-01-2006, 22:04

Hehe, ale musialbys miec szczescie! W Pile, gdzie zdawalam byli sami faceci, w Bydgoszczy byla jedna kobieta.

bahaha20 > 25-01-2006, 22:06

A poza tym to tyko niektorzy egzaminatorzy sa bardziej wyrozumiali dla lasek. Czesto tez uwazaja, ze baba za kierownica to cos strasznego i oblewaja za byle co.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia