• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Emi, skandynawska syrenka ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Emi, skandynawska syrenka ;)

• Emi, skandynawska syrenka ;)
  • Re: Emi, skandynawska syrenka ;)

agulka > 06-01-2006, 3:48

moja nieletnia banda znosna sie ostatnio zrobila.. wiec tez dasz rade. zawsze na pocieszenie sobie pomysl, ze inni maja trzy a ty tylko dwa potworki hehe

trzymaj sie dzielnie. dasz rade, to tylko dzieci..poplacze troszke na poczatku, ale po jakims czasie przywyknie. tak to juz jest z maluchami. trzeba przywyknac..

Gość > 06-01-2006, 13:26

Napisalam dlugiego posta i mi net siadl

To teraz bedzie krotko - dzisiaj o 15.00 lece z powrotem do PL. Male dzieci mi nie odpowiadaja, ani ja im. Hosci placa mi za przelot i za 2 miesiace pracy z gory, zebym sie nie czula pokrzywdzona. Moze to najlepszy moment, aby postarac sie wrocic do Finlandii... Moze za jakies 2-3 tyg znowu zaswieci sie w mojej glowie lampka z napisem Tervetuola Suomessa? Mam taka nadzieje.... Nie chce sie wynosic z polnocy, ale do Szwecji tez chyba nie chce mi sie wracac... Krotki, intensywny pobyt - zle wspomnienia. Chociaz rodzina sama w sobie okazala sie ok - samo to, ze moje wyrzucenie to byla nasza wspolna decyzja, ze placa za to, ze sie kwapia jeszcze odwiezc mnie na lotnisko - nie wystawiaja za drzwi...

Moze to i lepiej, znajde sobie rodzine gdzie nie bede miec dzieciakow za sciana... Myslalam dzisiaj, zeby zadzwonic do moich ludkow z wsi Pargas i zapytac, czy by nie powiedzieli spadaj Wlochowi a nie przyjeli mnie z powrotem tak jak mowili, ale chyba jednak tym razem poslucham powiedzenia, ze nie wchodzi sie 2 razy do tej samej wody.

Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje, ze szybko cos znajde, bo nie bawi mnie idea powrotu do mojej starej roboty, zwlaszcza za pieniadze jakie teraz w niej placa.

Jeszcze zaswieci sloneczko...

Sol > 06-01-2006, 14:51

Kurde Emi dawno cie nie bylo!

Dobrze ze wrocilas i daj znac co dam dalej u ciebie sie dzieje 8)

Swoja droga dziwne te losy auparek-co potwierdza ze nawet jakbysmy bardzo chcieli to nie mamy niestety na wszystko wplywu :?

Powodzenia-jeszcze zaswieci sloneczko...

bahaha20 > 06-01-2006, 17:13

Widocznie byla Ci pisana ta Finladia i koniec. Powodzenia w poszukiwaniach!

MONIKA > 06-01-2006, 17:18

Szybko zadecydowalas.

8O

Mnie tez male nie odpowiadaja, ale nie mam wyjscia.

PS. Nie wracaj na wies! nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, Zwlaszcza plytkiej.

oliwka911gt > 06-01-2006, 20:20

8O 8O 8O

GOOD LUCK!

Yoanna > 06-01-2006, 20:36

Emi widocznie tak mialo byc..

bedzie dobrze, zobaczysz

trzymaj sie

agulka > 06-01-2006, 22:12

..co nie wejde na forum to jakies szokujace newsy.. powodzenia emi dobrze, ze rodzina sie tak ladnie zachowala.

finlandia..to twoje przeznaczenie, co??

Gość > 07-01-2006, 1:39

i znowu sie podniecam jak nowalijka, ale dostałam dzi? ofertę, która mi odpowiada i to wła?nie... w Finlandii

nie będę więcej mówić, żeby nie zapeszać... :oops: zobaczymy jak to się dalej potoczy...

dzisiaj jestem cholernie zmęczona, ale jutro opiszę moje zmagania z maluchami w ostatnim tygodniu (za który zapłacono mi 2500zł :lol: )

Gość > 07-01-2006, 2:04

jak to zycie potrafi zaskakiwac!!!

pisz szybko jak bylo !!!

2500 zl ??? wow ,przynjamniej tyle

zwiedzaj jaknajwiecej ,kozystaj z okazji !

pisz co to za nowa rodzinka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia