• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
  • Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

madzieeek > 12-04-2006, 18:53

Tak to czytam...i zastanawiam się, na co wła?ciwie będę mogła sobie pozwolić we Francji za te moje 80 ojro tygodniowo...?? Wogóle nie mam rozeznania jak tam życie wygl?da, co ile kosztuje... Jak ostatnio byłam en France to jeszcze franki obow?zywały A i tak wieżę Eiffl'a zaliczyli?my połowę taniej - Polak potrafi :twisted:

Tak czy siak - będę ok. 100km od Paryża, no i chciałabym jak najwięcej zobaczyc w stolicy....

Czy jest kto?, kto ma do?wiadczenia we francuskich zakupach....?????

agamalaga > 23-04-2006, 1:09

hejka dziewvzyny , czy ktora z was byla w Belgi?? a mianowicie chcialam spytac jak tam wygladaja ceny ciuszkow i jakei wogole sa o buty itd i w jakich cenach sa tam aparaty cyfrowe i laptopy

pozdrawiam serdecznie

oliwka911gt > 23-04-2006, 4:55

pisz PW do mary_an albo maila. masz wszytko w jej profilu. zakochana w belgii!!!

ciuchy na rzecz szkoly 8)

agamalaga > 23-04-2006, 12:17

hehe napisalam juz chyba z 3 czy 4 dni temu i jeszcze mi nie odpisala i nei wiem czy dobrego meila podalam

cioska > 23-04-2006, 15:52

Na poczatku to ciuchy, kino, wyjsci z innymi operkami. Teraz to zaczelam oszczedzac i do szkoly znowu sie zapisalam. Jedna klasa - 6 kredytow jedyne $1625 + ksiazki :roll:

oliwka911gt > 23-04-2006, 22:58

cioska, skad ja to znam! mam dokladnie to samo. a kurs, ktory najbardziej mnie interesuje jest on line :evil:

cioska > 24-04-2006, 3:24

a Ciebie on tez tyle kusztuje? W moim collegu jest tak zrypane ze tylko dlatego ze jestem na wizie musze placic ponad dwa razy wiecej, czyli ok. 270 za kredyt. Jakbym miala obywatelstwo, albo nawet zielona karte to ok. 110 za kredyt. I takie biedne operki musza wiecej placic...beznadzieja.

MONIKA > 24-04-2006, 21:45

Anna Kochanie, co to za zastoj w nadawaniu

U mnie 330. Takze swietnie.

Musimy pogadac Pierniku, mam same newsy. :wink:

I musze wiedziec co tam u Ciebie!

martamaua > 25-04-2006, 16:48

Na nic nie wydaje, glownie na bilety, bo wreszcie latam tu i tam. Oszczedzam kase jak mam sie stad wyniesc...

xMala__Mi > 04-05-2006, 10:38

tez bym chciala nic nie wydawac;P ale na sama rate za laptop odchodzi mi jedna tygodniowka, kolejne pol na bilet i karte tel, jeszcze troche na net.. zostaje niewiele, a trzeba kupic sobie jakies kosmetyki, pomine juz zakupoholizm ubraniowy... czasami jakies wyjscie i gazety dla sis... nie zostaje mi nic, a zazwyczaj w 3i4 tygodniach miesiaca mam 0e ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia