-
-
Re: co negocjowac a czego nie chciec
kamysia > 07-05-2009, 14:20
/ -
agulka > 07-05-2009, 15:25
brawo Kamysia
ja wiem, ze do Polski nigdy nie wroce na stale, wiec poki co musze skonczyc studia. jezyki juz znam...ale tak jak mowilam, mi sie marzy praca z dziecmi, szczegolnie z niepelnosprawnymi.
nie wyobrazam sobie, zeby rodzice placili za mnie teraz - pomagali na poczatku jak nie pracowalam, ale pozniej znalazlam prace i sama sobie dalam rade. tez znam takie kaleki , ktore sa oplacane przez rodzicow a potem nic nie umieja....tragedia :/ -
dominikan@ > 07-05-2009, 15:42
Ja koncze turystyke. -
kamysia > 07-05-2009, 17:30
. -
Yoanna > 07-05-2009, 17:32
hmm ja tez studiuje turystyke i nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze po tym pracy nie znajde.. -
dominikan@ > 07-05-2009, 17:35
Ja nie lubie ścisłych przedmiotów więc w moim przypadku MBA zdecydowanie odpada. Marzy mi się żeby w USA iść do collegu na Designe. Ale już sama nie jestem pewna czy to by mi się podobało czy w chwili obecnej tylko nazwa mnie kręci
Yoanna mi się tez tak wydaje. Na promach nie chciała bym pracować, w hotelu też nie a praca w biurze podróży jest nudna. Chociaz w czymś takim jak Kamysia pracowała (tym zwiazanym z au pair i W&T ) bym chciała pracowac. -
kamysia > 07-05-2009, 17:49
// -
dominikan@ > 07-05-2009, 17:56
Kamysia a mogła byś mi w przybliżeniu powiedzieć ile w Wawie dostaje taki ktoś na ręke pracując właśnie w biurze organizującym tego typu wyjazdy. (Oczywiście jeśli to nie tajemnica). Ciekawi mnie to bo to ściśle związane z moją branżą więc chciała bym wiedziec ile mogła bym w Pl dostawać. -
kamysia > 07-05-2009, 18:00
/' -
dorotkaaa > 07-05-2009, 23:24
a ja dopiero skończyłam liceum i planuję jezdzic troche po swiecie poki jestem młoda i poki mi sie nie znudzinajpier Stany potem sie zobaczy a studia kiedys tam a co zobaczę i czego się nauczę to moje!