-
-
Re: dziwne czynnosci nawykowe
Vorissa > 02-04-2008, 21:04
moja mama to ma uczulenie na różne materiały i też staniki kupuje bardzo drogie, w dodatku mama jest do?ć puszysta więc tym bardziej taki 'zwykły' materiał jej szkodzi...
mi stanik wystarcza za 8-15 zł, byleby był gładki i dopasowany. nie mam większych wymagań... -
Karolina_c > 03-04-2008, 9:21
najdrozszy mam za 210 z triumpha... az sie boje go uzywac -
Karolina_c > 03-04-2008, 9:21
najdrozszy mam za 210 z triumpha... az sie boje go uzywac -
Ninka Jones > 03-04-2008, 10:27
ja kupuje tanie, bo szybko z nich wyrastam
a wracajac do moich zboczen to mam cos takiego ze jak przyrzadzam jakies jedzonko to zmywam w trakcie jakies patelnie, garnki etc z ktorych juz nie skorzystam. nigdy nie jest tak ze skoncze gotowac, zjem i zmywam dopiero cala ta kupe garow. o nie nie! jak koncze jest to mam do pozmywania tylko talerz na ktorym jadlam i sztuccez pieczeniem mam to samo :lol: -
Ninka Jones > 03-04-2008, 10:27
ja kupuje tanie, bo szybko z nich wyrastam
a wracajac do moich zboczen to mam cos takiego ze jak przyrzadzam jakies jedzonko to zmywam w trakcie jakies patelnie, garnki etc z ktorych juz nie skorzystam. nigdy nie jest tak ze skoncze gotowac, zjem i zmywam dopiero cala ta kupe garow. o nie nie! jak koncze jest to mam do pozmywania tylko talerz na ktorym jadlam i sztuccez pieczeniem mam to samo :lol: -
idril > 03-04-2008, 13:08
co do gotowania to mam tak samo. ja wrecz nie moge usiasc i ptrzec jak wokolo jest tyle wszytskiego nawalone!
a co do stanikow to Ninka rzadzisz :lol: -
idril > 03-04-2008, 13:08
co do gotowania to mam tak samo. ja wrecz nie moge usiasc i ptrzec jak wokolo jest tyle wszytskiego nawalone!
a co do stanikow to Ninka rzadzisz :lol: -
Vorissa > 03-04-2008, 17:48
przy tym gotowaniu i pieczeniu to ja też mam tak samo! moja mama jak co? robi to cał? kupa tych garów i talerzy, a ja się patrzeć nie mogę... w czasie pieczenia wszystko zmywam to co ostatnio mi zostało i zostawiam do wyschnięcia po prostu ;p -
Vorissa > 03-04-2008, 17:48
przy tym gotowaniu i pieczeniu to ja też mam tak samo! moja mama jak co? robi to cał? kupa tych garów i talerzy, a ja się patrzeć nie mogę... w czasie pieczenia wszystko zmywam to co ostatnio mi zostało i zostawiam do wyschnięcia po prostu ;p -
Ninka Jones > 03-04-2008, 19:42
[quote name="idril"]a co do stanikow to Ninka rzadzisz :lol:[/quote]
buahahahaha :lol:
na razie kupuje takie za ok. 15-20 zl, jak dzieci mi wyssa i wzrost mojego biustu sie zatrzyma to moj maz Danny bedzie mi kupowal takie za 1000 L :lol: 8)
buahahahaha, moj humor powrocil