• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poison_ivy kontra trojaczki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Poison_ivy kontra trojaczki

• Poison_ivy kontra trojaczki
  • Re: Poison_ivy kontra trojaczki

oliwka911gt > 06-06-2005, 10:18

unocorn, skoro dzieci nie jadaja slodyczy to dobrze dawaj im w zamian owoce o wiele zdrowsze, mnie tak rodzice uczyli. u mnie w domu nigdy slodyczy nie bylo a jak juz byly to mialam ograniczony do nich dostep, bo mi mama zawsze trula ze sa niezdrowe, od nich sie tyje i takie. dzieki temu dzisaj zyje bez cukru i slodyczy 8)

martamaua > 06-06-2005, 10:27

Ciekawe czy u niego te owoce sa cos warte czy taki plastik jak u mnie.

Oliwka mi tez ograniczali zebym jadla,ale tylko dziadek mi pokazal to juz kaplica.Cukierki i cukierki i nic nie chcialam jesc

Ale teraz powiem wam,ze i tak zbrzydly mi snickersy itd.Jakos tylko jeden rodzaj lubie a go tu nie ma 8) A cala reszta to ciezko mi cos wybrac co mi zasmakuje.No Rafaello,na ktore u nas nie moglam sobie pozwolic a tu szamam paczkami 8) A ochote mam na czeresnie,arbuza,ale takie ze straganu a nie supermarketu.Plastic shit :mad:

oliwka911gt > 06-06-2005, 11:06

wiem, ze byl taki okres na pocztaku lat 90-tych kiedy to rodzice z niemiec przywozili mi pelno slodyczy ktorych u nas nie bylo jeszcze, snickersy, marsy, toffiee, gumy do zucia, mamby. duzo tego by wymieniac. barek sie uginal od tego. dla mnie te slodycze sztuczne byly. najlepsze jest prince polo, ale to obecne to juz nie to samo :evil: tamto bylo lepsze. teraz wszystkie slodycze sa sztuczne :evil: pamietam jeszcze gumy donaldy :twisted:

martamaua > 06-06-2005, 11:34

ooo Donaldy byly extra!!!!!!

wredna_femina > 06-06-2005, 11:52

...

agulka > 06-06-2005, 12:09

blok czekoladowy mniami..jeszcze z pokruszonym ciasteczkami..pychotka

donaldy pamietam..naklejki fajne byly a wafelki to ja uwielbialam te zwykle takie prince polo..teraz tego juz nie ma..;(

wredna_femina > 06-06-2005, 12:20

...

agulka > 06-06-2005, 12:25

u mnie nie ma nigdzie..wszedzie sa princessy a mi sie marzy taki prawdziwy wafelek..taki jaki jadlam jak malusia bylam...

a skoro poison ma nas zabic..za zasmiecanie watku..to moze spytajmy o slodycze na majorce

oliwka911gt > 06-06-2005, 15:15

prince polo jest, ale syfiate :evil: z milionem dodatkow :evil: to klasyczne jest ale to juz nie to samo :evil:

a ja nie jadlam bloku czekoladowego z mleka w proszku mozna to jeszcze gdzies kupic??

wredna_femina > 06-06-2005, 15:28

...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia