• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

nana > 07-08-2012, 22:36

[quote name="DariaAnnaJoanna"]Ja też jeszcze niedawno jęczałam, ze nie znajde

a muszę sie pochwalic, byłam dzisiaj w ambasadzie i MAM WIZĄ !!![/quote]

Gratulacje!!

Nimell > 08-08-2012, 0:27

[quote name="DariaAnnaJoanna"]Ja też jeszcze niedawno jęczałam, ze nie znajde :)

a muszę sie pochwalic, byłam dzisiaj w ambasadzie i MAM WIZĄ !!!:D[/quote]

Gratulacje ;)

blonde > 08-08-2012, 0:41

Ja też gratuluję A ja wybieram się na rozmowę JUTRO! Niby wiem, że to tylko formalność itp., ale i tak się stresuję... Trzymajcie kciuki!

Astrid > 08-08-2012, 1:03

Powodzenia blonde! Czekam na relację, bo to że dostaniesz wizę nie ulega wątpliwości

ayumi_ > 08-08-2012, 8:49

[quote name="rikku"]Ayumi czyli jedziemy na tym samym wózku... musimy być cierpliwe, a na pewno trafimy na tą perfect family po prostu niektóre dziewczyny mają więcej szczęścia, tak jak moja przyjaciółka, która za pierwszym razem znalazła swoją rodzinkę i w tamtym roku wyleciała, a ja teraz chciałabym do niej jak najszybciej dołączyć. Tak czy owak, wcześniej czy później znajdziemy te nasze rodzinki, oczywiście lepiej wcześniej i damy radę [/quote]

no dokładnie...

ja zaczęłam już szukać na własną rękę nawet, ehh, zobaczymy ;(

a Ty tylko do U.S chcesz ? do innych krajów nie ? :>

Baskah > 08-08-2012, 9:31

Skoro jest taki przestój w rodzinkach to ja nie wiem czy coś dla mnie zostanie.... Niech mi ten room otwierają jak najszybciej...

rikku > 08-08-2012, 16:16

[quote name="ayumi_"]
    [quote name="rikku"]Ayumi czyli jedziemy na tym samym wózku... musimy być cierpliwe, a na pewno trafimy na tą perfect family po prostu niektóre dziewczyny mają więcej szczęścia, tak jak moja przyjaciółka, która za pierwszym razem znalazła swoją rodzinkę i w tamtym roku wyleciała, a ja teraz chciałabym do niej jak najszybciej dołączyć. Tak czy owak, wcześniej czy później znajdziemy te nasze rodzinki, oczywiście lepiej wcześniej i damy radę [/quote]

no dokładnie...

a Ty tylko do U.S chcesz ? do innych krajów nie ? :>[/quote]

Tak, tylko do USA i marzą mi się okolicę NYC.

A Ty masz jeszcze jakieś alternatywne kraje?

ayumi_ > 08-08-2012, 17:43

[quote name="rikku"]
    [quote name="ayumi_"]

no dokładnie...

a Ty tylko do U.S chcesz ? do innych krajów nie ? :>[/quote]

Tak, tylko do USA i marzą mi się okolicę NYC.

A Ty masz jeszcze jakieś alternatywne kraje?[/quote]

Cały czas było U.S i tylko to.. Ale po pół roku czekania, stwierdziłam, że U.K też może być, przecież tam też jest angielski, a najwyżej Stany poczekają... Mam problem, bo nie mam za dużo czasu :/ moge wyjechać teraz, albo dopiero za rok, więc.. a U.K też jest fajne, Londyn i te sprawy, sklepy etc

Astrid > 08-08-2012, 19:36

[quote name="ayumi_"]

Cały czas było U.S i tylko to.. Ale po pół roku czekania, stwierdziłam, że U.K też może być, przecież tam też jest angielski, a najwyżej Stany poczekają... Mam problem, bo nie mam za dużo czasu :/ moge wyjechać teraz, albo dopiero za rok, więc.. a U.K też jest fajne, Londyn i te sprawy, sklepy etc[/quote]

NIE POLECAM. Ja tak zrobiłam i teraz jestem w UK... i kurczę rodzinka super, poznaję znajomych, fajne imprezy, weekend w Londynie, uwielbiam Anglię. Ale... cały czas myślę o USA, ciągnie mnie tam, nie mogę się w pełni cieszyć UK, bo wymyślam różne możliwości wyjazdu do USA. Lepiej poczekaj, dorób zdjęcia, zaaplikuj do innej agencji czy cokolwiek. Jeśli byłaś tak mocno zdecydowan na USA to nie warto teraz zmieniać decyzji.

ayumi_ > 08-08-2012, 19:59

[quote name="Astrid"]
    [quote name="ayumi_"]

Cały czas było U.S i tylko to.. Ale po pół roku czekania, stwierdziłam, że U.K też może być, przecież tam też jest angielski, a najwyżej Stany poczekają... Mam problem, bo nie mam za dużo czasu :/ moge wyjechać teraz, albo dopiero za rok, więc.. a U.K też jest fajne, Londyn i te sprawy, sklepy etc[/quote]

NIE POLECAM. Ja tak zrobiłam i teraz jestem w UK... i kurczę rodzinka super, poznaję znajomych, fajne imprezy, weekend w Londynie, uwielbiam Anglię. Ale... cały czas myślę o USA, ciągnie mnie tam, nie mogę się w pełni cieszyć UK, bo wymyślam różne możliwości wyjazdu do USA. Lepiej poczekaj, dorób zdjęcia, zaaplikuj do innej agencji czy cokolwiek. Jeśli byłaś tak mocno zdecydowan na USA to nie warto teraz zmieniać decyzji.[/quote]

Dzięki, ale jak do września się nikt nie zgłosi, to nie pojadę nigdzie, więc wolę jechać do UK niż wcale, a za rok najwyżej do U.S

Moja aplikacja jest dość dobra, list mam bardzo ładny, zdjęcia ok, filmik 2 razy zmieniałam, więc nie wiem co by można było zrobić ;]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia