-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
balbina > 28-05-2013, 0:45
[quote name="socho"]Jarzebinka - to fantastycznie wobec tegoMiejsce super, przywitanie miłe, oby nic się nie zmieniło, jeśli już to tylko na lepsze
A co do Cali macie racje, kiepska sprawa z tym autem, dlatego podpytałam o to hostkę (przed chwilą skończyłyśmy rozmawiać) i powiedziała, że to tylko na jakiś pierwszy tydzień, ew. dwa, a potem miałabym vana dla siebie do dyspozycji, bo będzie mieć drugie auto specjalnie dla au pair - czyli jeden problem z głowy. Powiedziała, że dostałabym też lapka i tel na własny użytek, bym miała trochę prywatności. To tą łazienkę jakoś chyba przeboleję(poza tym gadałam dzisiaj duuużo z dziewczynkami, normalnie się zakochałam )[/quote]
ooo no to jak będzie autko to CAAAALI!
Super, cieszę się mega, że się udałoJa w SF będę za...118 dni ;x -
madz > 28-05-2013, 10:08
Gratuluje!!! -
kasiag3 > 28-05-2013, 10:10
Ja teeeż ja też Gratuluję ! -
socho > 28-05-2013, 10:48
[quote name="balbina"] ooo no to jak będzie autko to CAAAALI!
Super, cieszę się mega, że się udałoJa w SF będę za...118 dni ;x[/quote]
Szybko zleciJeszcze jak w wakacje polecisz do Egiptu to już w ogóle
Dziękuję bardzo wszystkim! -
merti > 28-05-2013, 11:21
socho gratulacje! -
socho > 28-05-2013, 16:29
dziękuję -
nutella > 28-05-2013, 23:48
przyłączam się do gratulacji!
ja już mam za sobą kurs teoretyczny i w poniedziałek wsiadam za kółko. jestem dobrej myśli. wczoraj dzwoniła do mnie pani J. z CC, dowiadując się dokładnie jak tam moje postępy i kiedy chciałabym wylecieć. strasznie miło, że się tak interesują. słyszałam o nich różne opinie ale jednak babce, która się mną opiekuje nie można nic zarzucić. zawsze odpisywała na najgłupsze pytania, zawsze oddzwaniała. (a tu już prawie rok minął od czasu, kiedy się pojawiłam w biurze na Marszałkowskiej).
siedzę sobie, popijam herbatkę i kończę aplikację.
wręcz niewiarygodne w jak wielkim stopniu to forum jest pomocne!
serio. pomijając już, że wszystkie jesteście baaaardzo miłe -
Johnson > 29-05-2013, 0:13
i mili*
mi się zmienia zdanie co do CC, no ale zobaczymy jak to będzie -
madz > 29-05-2013, 9:14
Ja jestem bardzo zadowolona z ich uslug. A G. bardzo lubie i zawsze odpowaida na tysiace moich glupich pytan :p -
carly15 > 29-05-2013, 9:34
Każde podejście przez agencję do kandydatki/kandydata jest indywidualne i uważam, że tyle ile jest Au Pair tyle będzie opinii o danej agencji. Są także różni przedstawiciele tejże agencji, którzy są lepiej przygotowani czy też gorzej do swojej pracy. Jedni mają złe doświadczenia bo mieli inne wyobrażenie o działaniu agencji a inni mają dobre. Uważam ,że każdy musi sam się przekonać.
Ja CC nie chwalę, ale znowu uważam ,że nie jest najgorszą agencją. Z niektórych rzeczy wywiązali się dobrze. Jednak będąc teraz w Apia czuję, że ta agencja spełnia moje oczekiwania w pełni. Oprócz tego ,że mam teraz problem z profilem ;-) na maila dostałam wiadomość o zainteresowanej rodzince ale nie mogę wejść na nią na moim roomie, bo pisze ze wprowadzają zmiany jakieś i żeby zajrzeć później(tak od wczoraj). Ma ktoś z Was tak?