-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
nana > 04-08-2012, 14:16
ja własnie robię małe podsumowanie po 1,5 tyg otwartych roomów, łącznie miałam 6 matchy- 2 w Apia i 4 w CC. 2 z Waszyngtonu,1 z Bostonu, 1 z Ohio, 1 z New Jersey i jeden z Kaliforni z Palo Alto, który najbardziej mi odpowiadał, niestety rodzina potrzebowała kogoś już od 15 sierpnia i był to warunek konieczny, jednak dla mnie nieosiągalny, szkoda bo czułam że to może być właśnie to
Ale najważniejsze że coś się dzieje, mam nadzieję że niedługo znów na którymś z roomów zobaczę rodzinkę przy której wykrzyknę wooow -
ayumi_ > 04-08-2012, 18:28
[quote name="Nimell"]Ja praktycznie w centrum Bostonuwszędzie blisko 3 dzieci w wieku 6,5,3 ..[/quote]
woo, trójeczka xD hehe
no fajnie, że w Bostonie, słyszałam, że bardzo ładny jest !
ale rodzinka pisała, że jeżdżą tam, więc bym zwiedziła
no i my mogłybyśmy się gdzieś zmotać, tylko ja nie mam komunikacji miejskiej ( no ale to później się będzie motac xD ) -
ayumi_ > 04-08-2012, 18:30
[quote name="nana"]ja własnie robię małe podsumowanie po 1,5 tyg otwartych roomów, łącznie miałam 6 matchy- 2 w Apia i 4 w CC. 2 z Waszyngtonu,1 z Bostonu, 1 z Ohio, 1 z New Jersey i jeden z Kaliforni z Palo Alto, który najbardziej mi odpowiadał, niestety rodzina potrzebowała kogoś już od 15 sierpnia i był to warunek konieczny, jednak dla mnie nieosiągalny, szkoda bo czułam że to może być właśnie to
Ale najważniejsze że coś się dzieje, mam nadzieję że niedługo znów na którymś z roomów zobaczę rodzinkę przy której wykrzyknę wooow[/quote]
wooo, ale masz zainteresowanie ! :O ja od lutego mam dopiero 3 rodzinkę :] tylko nie bądź zbyt wybredna, i pamiętaj, że do pracy jedziesz a nie na podbój hoolywood, przyjemności przyjdą z czasem, ważne żeby rodzinka traktowała Cię jak członka swojej rodziny -
mamecia > 05-08-2012, 20:11
właśnie siedzę w hotelu w Warszawie i czekam na jutrzejszy lot do NY :O ale ten czas zleciał...
wish me luck! i żebym się na lotniskach nie pogubiła -
Baskah > 05-08-2012, 21:05
Powodzenia! Chcialabym juz tez to co ty przezywac! ;-) -
ayumi_ > 05-08-2012, 22:58
[quote name="mamecia"]właśnie siedzę w hotelu w Warszawie i czekam na jutrzejszy lot do NY :O ale ten czas zleciał...
wish me luck! i żebym się na lotniskach nie pogubiła[/quote]
Powodzenia ;p -
Tina > 06-08-2012, 9:08
Powodzenia
I czekamy na notki -
DariaAnnaJoanna > 06-08-2012, 13:56
Powodzenia!!! Mi zostały 2 tygodnie do wylotu i jestem przerażona jak ten czas szybko zleciała, zaczynam się baćjutro rozmowa o wizę, cała noc w autobusie mnie czeka ;( trzymajcie kciuki -
agata.gda > 06-08-2012, 17:05
AAAAAAAA mam wizę!!! Znaczy się, przyznano mi wizę (za 5 dni będzie). Jeśli macie spotkanie w ambasadzie przed sobą, to nie martwcie się. To tylko formalność...jest na prawdę łatwo, miło i przyjemnie...
Ufff...jedno z głowy! Jeszcze tylko 2 tygodnie do wylotu...a spraw do załatwienia mnóstwo!!! -
DariaAnnaJoanna > 06-08-2012, 17:47
Super!!!! gratulacje!! Ja wlasnie sie pakuje na podróż do warszawy i za cholere nie wiem w co się ubrac bo podobno ma byc załamanie pogody ;/