• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

merti > 25-05-2013, 16:07

socho jak poszlo??

socho > 25-05-2013, 16:50

Więc tak: rodzinka jest z McLean, rozmawialiśmy ponad godzinę i są super sympatyczni!Mają 11 letnie bliźniaki, w sumie mało obowiązków, fajna okolica, bo wszystko w pobliżu, auto + paliwo do dyspozycji, wolne weekendy, mieli już 5 au pair. Dużo się śmialiśmy, bardzo pogodni ludzie. Teraz wyjeżdżają na weekend, więc powiedzieli, że nie będą się odzywać, ale jak wrócą to zaraz napiszą. Interview uważam za bardzo udany, poczekam i zobaczę co z tego będzie. Chętnie bym została właśnie ich au pair.

carly15 > 25-05-2013, 17:46

[quote name="socho"]Więc tak: rodzinka jest z McLean, rozmawialiśmy ponad godzinę i są super sympatyczni!Mają 11 letnie bliźniaki, w sumie mało obowiązków, fajna okolica, bo wszystko w pobliżu, auto + paliwo do dyspozycji, wolne weekendy, mieli już 5 au pair. Dużo się śmialiśmy, bardzo pogodni ludzie. Teraz wyjeżdżają na weekend, więc powiedzieli, że nie będą się odzywać, ale jak wrócą to zaraz napiszą. Interview uważam za bardzo udany, poczekam i zobaczę co z tego będzie. Chętnie bym została właśnie ich au pair. [/quote]

Tez mam match z Mclean ;-) jutro mamy skype :-)

socho > 25-05-2013, 17:54

[quote name="carly15"]
    [quote name="socho"]Więc tak: rodzinka jest z McLean, rozmawialiśmy ponad godzinę i są super sympatyczni!Mają 11 letnie bliźniaki, w sumie mało obowiązków, fajna okolica, bo wszystko w pobliżu, auto + paliwo do dyspozycji, wolne weekendy, mieli już 5 au pair. Dużo się śmialiśmy, bardzo pogodni ludzie. Teraz wyjeżdżają na weekend, więc powiedzieli, że nie będą się odzywać, ale jak wrócą to zaraz napiszą. Interview uważam za bardzo udany, poczekam i zobaczę co z tego będzie. Chętnie bym została właśnie ich au pair. [/quote]

Tez mam match z Mclean ;-) jutro mamy skype :-)[/quote]

ooo, no to super, trzymam kciuki!

carly15 > 25-05-2013, 18:09

[quote name="socho"]
    [quote name="carly15"]

Tez mam match z Mclean ;-) jutro mamy skype :-)[/quote]

ooo, no to super, trzymam kciuki! [/quote]

Dzieki :-) nie jestem nimi zachwycona ale uważam, że warto porozmawiać

socho > 25-05-2013, 18:48

carly15 - pewnie, pogadać nie zaszkodzi

merti > 25-05-2013, 19:29

Alivagom będzie w McLean 11 sierpnia

socho > 25-05-2013, 23:58

to super, dzięki za cynk merti!

Jarzebinka > 27-05-2013, 0:31

A ja jestem niedaleko od McLean. Nawet wczoraj tam byłam

Sushi > 27-05-2013, 10:43

niepodrodze - oni napisali też do mnie W sensie Ci z Huntington Woods. Są wciąż na moim profilu więc czekam aż z niego wyjdą. Też im podziękowałam bo jednak wole młodsze dzieci. Plus kilka niepokojących rzeczy w ich liście. Chłopak z ADD. Bardziej też jakby housekeeper szukali niż Au Pair.

Liczę, że uda się nam wszystkim znaleźć szybciutko rodzinki warte spędzania z nimi czasu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia