• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

mamecia > 01-08-2012, 1:23

[quote name="Nimell"]Dziewczyny! Lecę 10 września do rodziny z Bostonu ;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![/quote]

A będziesz dokładnie w Bostonie? Bo ja już za 8 dni będę u rodziny w Belmont, pod Bostonem, więc pewnie chętnie spotkam się z rodaczką i pomogę zaaklimatyzować, bo już powinnam być w miarę ogarnięta w terenie kiedy przylecisz

kallan0 > 01-08-2012, 9:46

[quote name="Nimell"]Dziewczyny! Lecę 10 września do rodziny z Bostonu ;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![/quote]

Gratuluje!!!

Nimell > 01-08-2012, 11:45

Tak będę w samym Bostonie i oczywiste że musimy się spotkać Koniecznie

klaudiaa93 > 01-08-2012, 13:46

Cześć dziewczyny )

Swoją przygodę jako au pair chciałam zacząć w te wakacje, ale room mam otwarty od 7 czerwca z tym, że filmik wgrałam dopiero 17 lipca, więc na dobrą sprawę mój kompletny profil jest czynny 2 tygodnie, ale na profilu nie pojawiła się ani jedna rodzina...zaczynam się już trochę martwić bo tak czytam sobie to forum już jakiś czas i dziewczyny mają rodzinki na profilach już po kilku godzinach. Myślałam czy by nie złożyć aplikacji do innych agencji, ale jak sobie pomyślę o tych wszystkich papierach, ich wypełnianiu to cały czas mam nadzieję, że może jednak coś się u mnie ruszy. Nawet nie mam już chyba jak 'ulepszyć mojego profilu..HELP! ;> czy któraś z Was też tak długo nikogo nie miała na profilu ?

dreamlike > 01-08-2012, 15:57

Zadzwoń do agencji żeby popchneęli twoją aplikację, ja też w sumie nie miałam żadnej rodziny na roomie z tydzień, jak do nich zadzwoniłam to już 30 min później miałam na roomie trzy rodziny, z czego jedna okazała się perfect match.

Pochwalę się wam jeszcze, moja rodzinka napisała do mnie maila z pytaniem jakie są moje ulubione kolory, bo kupują nowe wyposażenie do mojego pokoju i chcą żebym się dobrze czuła. Jest to dla mnie super słodkie, że myślą o takich rzeczach.

klaudiaa93 > 01-08-2012, 16:21

a w jakiej agencji jesteś ?

mamecia > 01-08-2012, 19:11

[quote name="Nimell"]Tak będę w samym Bostonie i oczywiste że musimy się spotkać Koniecznie [/quote]

No to będę na Ciebie czekać za oceanem a z jakiej agencji jestes?

dreamlike > 01-08-2012, 20:35

jeżeli to było pytanie do mnie( to o agencję) to APIA

ayumi_ > 01-08-2012, 22:58

Heyka

Właśnie jestem w trakcie rozmowy z rodzinką, i jak się dogadam to wylot we wrześniu

Większość z Was leci 10 września ?

ayumi_ > 01-08-2012, 23:00

Nimell - ta rodzinka mieksza w Foster, 2h drogi do Bostonu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia