• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

mamecia > 30-07-2012, 0:37

Aaaa za równy tydzień będę sobie chodzić po Nowym Jorku! Nie ogarniam tego jeszcze...

DariaAnnaJoanna > 30-07-2012, 1:20

Mi zostały 3 tygodnie i nie czuje totalnie nic... ani się nie boję ani nie ekscytuje, jakoś tak do mnie to nie dociera. Myślę, że ogarne to dopiero jak będe siędziec w samolocie

mamecia > 30-07-2012, 2:30

[quote name="DariaAnnaJoanna"]Mi zostały 3 tygodnie i nie czuje totalnie nic... ani się nie boję ani nie ekscytuje, jakoś tak do mnie to nie dociera. Myślę, że ogarne to dopiero jak będe siędziec w samolocie [/quote]

Mam to samo.. Myślałam że ten czas przed wylotem będzie meeega ekscytujący a ja nawet nie czuje, że gdzieś jadę. Chyba bardziej odczuwałam wyjazdy gdzieś na normalne wakacje czy wypady weekendowe. Może dlatego, że do tej pory USA było dla mnie nieosiągalne, dlatego to do mnie jeszcze nie dociera

izzieem > 30-07-2012, 7:04

[quote name="mamecia"]
    [quote name="DariaAnnaJoanna"]Mi zostały 3 tygodnie i nie czuje totalnie nic... ani się nie boję ani nie ekscytuje, jakoś tak do mnie to nie dociera. Myślę, że ogarne to dopiero jak będe siędziec w samolocie [/quote]

Mam to samo.. Myślałam że ten czas przed wylotem będzie meeega ekscytujący a ja nawet nie czuje, że gdzieś jadę. Chyba bardziej odczuwałam wyjazdy gdzieś na normalne wakacje czy wypady weekendowe. Może dlatego, że do tej pory USA było dla mnie nieosiągalne, dlatego to do mnie jeszcze nie dociera[/quote]

Haha to jest naprawde dziwne, ale też się tak czułam Przez jakiś czas nawet się nie ogarnia, że jest się w Stanach więc spoookoooo

LadyWatson > 30-07-2012, 11:54

Hej Dziewczyny! Boże, jak dawno mnie tu nie było. Miałam trochę do nadrobienia waszych postów, ale czytało mi się je z przyjemnością, ponieważ przynosiły same dobre wiadomości. Gratuluję wszystkim dziewczyną, które w końcu znalazły swoje wymarzone rodzinki w Stanach! Naprawdę się cieszę razem z wami, ale również cholernie wam zazdroszczę. Mi się nie udało, pomimo rocznych poszukiwań. Najwyraźniej nie to jest mi pisane. Ponieważ na 3 lata rezygnuję z planów wyjazdowych, wycofuję się też z forum, a przynajmniej tego wątku, bo on mnie nie dotyczy. Będę tu zaglądać od czasu do czasu, może coś napiszę. Tymczasem życzę Wam udanego roku w USA!!! Bawcie się dobrze, szkolcie język i spędzajcie najwspanialsze 12 miesięcy w życiu!!!

nana > 31-07-2012, 20:01

Ja mam kolejny match, rodzina z 2 miesięczną dziewczynką, ale mieszkają w Ohio....

mamecia > 31-07-2012, 20:27

Nie dość, że z dzieckiem byś musiała siedzieć całe dnie to jeszcze to OHIO! Ale porozmawiaj z nimi, różnie to bywa

Nimell > 31-07-2012, 22:09

Dziewczyny! Lecę 10 września do rodziny z Bostonu ;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Baskah > 31-07-2012, 22:15

Gratulacje! ale kurcze super masz. Zresztą wszystkie osoby które lecą... a ja kuźwa czekam i czekam...

nana > 31-07-2012, 23:40

[quote name="Nimell"]Dziewczyny! Lecę 10 września do rodziny z Bostonu ;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![/quote]

Gratulacje!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia