-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
balbina > 22-05-2013, 1:18
Dzięki Lachony cieszę się na maksa :*
[quote name="niepodrodze"]Gratulujędziewczyny, miałyście moze taki problem, wchodzę na IE, miałam już zaakceptowany profil, a teraz wyświetla mi, że jestem na drugim kroku w wypełnianiu ;/. Mam znowu to wypełniać, czy to poprostu jakiś tymczasowy błąd?[/quote]
ja podobnie miałam, napisz koniecznie do swojej konsultantki z Polski ona Ci pomoże na bank -
mojaajom > 22-05-2013, 1:38
BALIBINA!!!! genialnie! I czulam ze ta rodzinajest dla ciebie! Czyli jedziesz jako animator,bo z tego co kojarze to chca na wrzesien au pair? -
Jarzebinka > 22-05-2013, 7:45
Pozdrowienia ze szkolenia!! Byłam dziś na wycieczce w NYC i było niezmiemsko! Wszystkie laski tutaj są mega pozytywne! Jest super! -
madz > 22-05-2013, 9:50
Nutella, serio nie da sie tego okreslic, moja rodzina szukala od grudnia, a lece koniec czerwca, sa tez rodziny ktore szukaja teraz na koniec czerwca. -
merti > 22-05-2013, 10:44
Ja znalazłam prawie 2 miesiące przed planowanym wylotem, a teraz mi przesunęli datę, więc prawie 3Nie ma reguły
Sylwiaaaaaaaaa <3 -
balbina > 22-05-2013, 11:12
[quote name="mojaajom"]BALIBINA!!!! genialnie! I czulam ze ta rodzinajest dla ciebie! Czyli jedziesz jako animator,bo z tego co kojarze to chca na wrzesien au pair?[/quote]
tak, jadę do tego Egiptu, nawet z Sharon z bloga
strasznie się napaliłam na ten Egipt i się cieszę, że najpierw tam wspaniały czas a potem w końcu w kooooooońcu USA -
stilldream > 22-05-2013, 13:34
Czeeesc wszystkim! Po 3 miesiacach mam druga rodzinke na moim room'ie , i dziś o 16 mam pierwsza rozmowe na skype z nimi! AAAA I'm so excited ;DDD Jakieś wskazówki lub coś ?
A ogolnie to rodzinka jest z Nowego Jorku prosto z Manhattanu , dwójka dzieci, chłopiec 11 lat i dziewczynka 8 lat. Wiec idealne ! A jestem taka ciekawa jak to wszystko się potoczy ;D
Gratulacje wszystkim! -
balbina > 22-05-2013, 13:46
uhuhu ale suuper lokalizacja, gratuluję!
Jakieś rady? Dużo uśmiechu, żartów - pytaj o dzieci, o rodzince, jak spędzają święta, co robią w wolnym czasie a na pierwszej rozmowie nie pytaj o samochód, o curfew i inne sprawy dotyczące Ciebie
Powodzeeeeeeeeeeeeeeeeenia -
DominikaDomi > 22-05-2013, 14:41
oo rzeczywiscie super matchoczaruj ich! i tak jak mowi balbina duuuuzo usmiechu. co do pytan o samochod etc ja pytalam o wszystko na pierwszej rozmowie i zle na tym nie wyszlam. nawet agencja mowila, zeby pytac od razu o wszystko. no ale jak chcecie
Jarzebinka mowilam ci, ze bedzie super na skzoleniu! -
stilldream > 22-05-2013, 18:06
Boooooze , własnie zakonczylam swoja 14 minutowa rozmowe z host mom , i to byla wielka jedna porażka! Po pierwsze kamerka mi nie działała! A w ogole ja mam zmieniona date na listopad bo nie wiem co z moim zdrowiem, a hostka do mnie mowi ze w sierpniu chce zebym przyjechała! Wiec bye bye NOWY JORKU((( a miało być tak pięknie ...