-
-
Re: Lista obecności ;-)
madzieeek > 15-01-2007, 14:11
Skad ja to znam....
A najbardziej rozbawil mnie pan konduktor roku w polskim PKP pytajac: A legitymacje macie...??
A my na to: Jaaaaki pan miiily!!!! -
martamaua > 15-01-2007, 15:05
Nie wiecie, że życie zaczyna się po 30tce? -
Gość > 15-01-2007, 16:04
o, Mlody wrocil i od razu poczul sie czlowiek jak za starych dobrych czasow - nawet sie jakas luzacka rozmowa tutaj pojawila 8) -
oliwka911gt > 16-01-2007, 8:19
marta, niewiedzialam :oops:
moze w koncu zaczne sie cieszyc ze juz stara jestem :lol: :lol: :lol:
raz, przeszlam sama siebie, wmowilam jednemu amerykaninowi ze mam 17 lat, skonczylam studia no i oczywiscie na rece over age :twisted: :lol: :lol: sikalam ze smiechu :lol: :lol: :lol:
w sumie jak by sie uparl to mozna i dac mi te 17 :twisted: -
madzieeek > 16-01-2007, 15:46
Oli, nie wazny wiek, wazne, zeby nas do Frantica wpuscili
See ya in Cracow!!! -
edyta_s > 16-01-2007, 16:52
Blizej 30 niz 20? 8OTo ile wy lat sobie operkujecie czy za granica siedziecie staruchy?
Ja nie musze np nikomu wmawiac, ze mam 17 latNo juz prawie 18 Mozecie mi zazdroscic, cale zycie przede mna
A ta sciema, ze zycie zaczyna sie po 30, to Ci sie chyba z 40 pomylila -
martamaua > 16-01-2007, 17:46
A ja tam osobiscie uwazam, ze kazdy wiek jest w porzadku. T czego nie wypada robic 20 latce wypada 30 latce i w pewnym sensie czeka sie na to.W kazdym wieku cos nowego, ja tam nie rozpaczam, ze koncze kolejny rok, uwazam, ze nic mi nie brakuje to co mam sie dolowac. Poza tym jak przypomne sobie moich dziadkow co slyszeli, ze ktos np. mial 45 lat i umarl to mowili "moj boze taki mlody ile zycia jeszcze" to od razu jakos lepiej. -
Gość > 16-01-2007, 18:01
Biorac temat powaznie - zycie zaczyna sie tam, gdzie chcemy, gdzie czujemy, ze zyjemy. Ktos moze miec lat 18, ale byc zatwardzialy jak stary dziadek, a ktos moze miec 60 a dusze forever young i kto wtedy tak naprawde zyje?
Ja to mam roznie, ale Marta wiesz co, mnie sie wydaje, ze ludzie z konca roku bardziej pozytywni w sprawie swoich urodzin sa niz ci z poczatku - takie przynajmniej moje obserwacje. -
edyta_s > 16-01-2007, 19:13
Moja odpowiedz nie miala byc do konca na powaznieAle macie racje Kazdy wiek to radosc czegos innego i o to chyba w zyciu chodzi -
(-:MARZENA:-) > 16-01-2007, 20:01
Emi racje masz :/ ja z poczatku roku i wlasnie jakos tak niefajnie...
FOREVER YOUNG I WANNA BE FOREVER YOUNG