-
-
Re: Zabawa nr 2 ;p
maria_kujpom > 07-04-2011, 2:33
wykrzykujac obrzydliwie wulgarne -
Nathalie > 26-04-2011, 12:42
W pachę jeża! -
marvellous > 18-01-2012, 1:26
rzekla sobie slodko -
balbina > 22-11-2012, 1:33
Pewnego lipcowego wieczora wyszłam do klubu spotkalam starego znajomego rozmawialismy na ulicy pełnej podchmielonych dresów Zobaczyliśmy grupkę metali ktorzy pili cole kupioną w monopolowym gdzie poznali ksiedza który przyjechał Harleyem Davidsonem z narysowanym Kubusiem Puchatkiem krzyknął "yo, ziomy!" Towarzysze odparli, ze są gotowi na woogie boogie dance do białego rana Stwierdzenie wywołało błoge uśmiechy na twarzach wszystkich zgromadzonych metali .i podchmielonych dresów Tak więc ruszyli pląsając do klubu roztanczonym, wariackim krokiem. Przyłączyłam się ochoczo gdyż z natury lubuję się w tego typu wariackich spontanicznych wypadach. Tak więc zalozylam dres bo w końcu trzeba sie zintegrowac z metalami i kupiłam ćwieki które polecił mi ksiądz na Harley'u ktory zmierzał do kościoła przy klubie zeby pogadac o mszy hip hopowej z przedstawicielami mniejszosci spod monopolowego. Wtedy wyszła mała dziewczynka która się zgubiła i poprosiła o malusienki kawaleczek tego co mogło jej pomóc znaleźć drogę do domku w chronionym miasteczku scjentologów skąd uciekła ponieważ Tom Cruise powiedział że w czerwonym nie jest jej przeznaczone tańczyć podczas rytualnego tańca który miał się zakończyć Udziałem w Tap madl jednak ona wolała Taniec z Gwiazdami bo miala zatańczyć salsę z Mroczkiem który był bardzo przywiązany do pewnego faceta Okazalo sie ze to brat tej dziewczynki chciał skopac tylek superniani bo poczula się wschodzaca gwiazda playboya i chciała być najlepszą ze wszystkich a Magda Gessler ugotowała jej obiad na ktory nniania nie chciała przyjsc bo powiedziała, że mięso było nieświeże a w restauracji babuleńkę .Na to zareagowal Cejrowski wykrzykujac obrzydliwie wulgarne " W pachę jeża! " rzekla sobie slodko
To nasza, właściwie wasza ciekawa historyjka, co prawda nie skończona, ale małe podsumowanie się przydało
* Musiałam dodać ze trzy słowa od siebie, bo ktoś zapomniał i była dziura -
Safadera > 31-03-2013, 13:44
... i pobiegła na boso -
Foxy Lady > 14-05-2013, 0:26
przez Safadera » 31 mar 2013, 11:44
... i pobiegła na boso
...przez dzikie lądy -
arabeczka007 > 27-06-2013, 13:28
[quote name="Foxy Lady"]...przez dzikie lądy[/quote]