-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
martyna > 23-07-2010, 15:10
[quote name="quaantaa"]22 października welcome to airport California. Miejsce docelowe San Clemente[/quote]
jak ja Ci zazdroszczę! też bym chciała CA -
maria_kujpom > 23-07-2010, 15:21
[quote name="ell"]a nie dostałaś maila od CC? w nim powinno być hasło. Nie chcę nic mówić, ale życzyłam Ci Chicago i może wykrakałam lol[/quote]
Nie jestem gotowa psychicznie nawet nie wiem co to za rodzina. A maila nie dostalam, moze jeszcze wysla... Poczekam jeszcze troche. Mam nadzieje szczerze mowiac ze wykrakalas.
[quote name="martyna"]hej,
Kiedyś czytałam, że lepiej nie wybierać tych z Long Island.
Mam nadzieję, że nie zadzwonią do mnie z zaskoczenia tak jak poprzedni[/quote]
Long Island- jak dla mnie super. Jezeli chcesz moge dac Ci kontakt do dziewczyny, ktora tam mieszkala i bardzo jej sie podobalo. ;D -
martyna > 23-07-2010, 15:30
Maria, a co myslisz o wieku dzieciaków? -
maria_kujpom > 23-07-2010, 15:49
Male dzieci- maly klopot. Duze dzieci- duzy klopot. Nie no zartuje, czasami dziecko w wieku np 14 lat jest bardziej nieznosne niz 5o latek. To zalezne od charakteru. Sama chyba bym sie zdecydowala, dziewczyny potrafia juz zajac sie soba, są już "duże". Tobie tak na dobra sprawe zostalby 6o latek, ktory jak mowisz chodzi do przedszkola. Fajna rodzinka jak dla mnie.
Zreszta oszacujesz wszystko jak tylko zadzwonia. -
martyna > 23-07-2010, 16:07
miejsce świetne z tego co widzę- Garden City -
Ash > 23-07-2010, 16:14
Tylko, że dzieciaki w wieku 13 lat mogą nieźle pyskować. Sama mam chłopca który ma 11 lat i znamy się już prawie dwa lata więc dla mnie jest stosunkowo grzeczny, ale nie chciałabym wpaść w rodzinę gdzie są dzieci w tym wieku... -
maria_kujpom > 23-07-2010, 16:21
Nikt nie powiedzial, ze bycie au pair jest łatwe... Czasem trzeba troche sie pomeczyc zeby wszystko sie ulozylo.
Mam doswiadczenie do 12 lat. Z tym, ze moja 12o latka jest naprawde bardzo grzeczna, ulozona itp. Okaze sie po rozmowie.
Green City, patrzylam w google- ciekawie. -
martyna > 23-07-2010, 16:22
no właśnie to mnie martwinie chce być intruzem... wiecie jak jest z akceptacja w tym wieku... -
Ash > 23-07-2010, 16:27
Pewnie że praca au pair nie jest łatwa ale skoro masz możliwość wyboru skorzystaj z tego -
martyna > 23-07-2010, 16:28
Ash- czyli jesteś na nie?