• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam Maching :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam Maching :)

• Mam Maching :)
  • Re: Mam Maching :)

agulka > 30-04-2009, 15:50

o nap time - czy spia w tym samym czasie, jak wygladaja wyjscia z domu z dziecmi - choc teraz pewnie jest ok, pozniej moze byc trudniej, z racji tego, ze zaczna chodzic.

i wlasnie - o charakter

z wiekiem dzieci sie zmieniaja, wiec Twoje warunki pracy beda inne, ale warto jej spytac jak sobie radzi teraz itd. mysle, ze skoro nadal z nimi jest, to chyba jest jej dobrze tam

kamysia > 30-04-2009, 16:51

.

agulka > 30-04-2009, 20:15

tak, ja wracam do siebie

rodzina obecnie wybiera dom, jest kilka rejonow, ktore ich interesuja. dla mnie nie ma znaczenia, bo metro mi wystarczy i warunek, ze do 20 minut metrem od centrum.

ja na poczatku bede z nimi mieszkala, ale pozniej planuje przeprowadzke do znajomych. moja przyjaciolka z przyszlym mezem - poznalysmy sie w DC wlasnie, rowniez wracaja i tez na stale , wiec super!!!

poprzednio mieszkalam w Silver Spring - na przedmiesciach DC, w stanie MD - SS swietne miasto. Metrem do centrum DC mialam jakies 20 minut. Wole mieszkac na przedmiesciach bo jest spokojniej

dominikan@ > 30-04-2009, 21:47

Kamysia jak tam dzisiajsze blizniaki bo umieram z ciekawości??

agulka > 03-05-2009, 23:40

Kamysia, jak sie udalo spotkanie z dzieciakami?? Co z rodzinak, zdecydowalas sie ?

dominikan@ > 04-05-2009, 11:04

Kamysia zaszalała na majówce i zapomniała o bliźnikach (żart oczywiście)

kamysia > 04-05-2009, 11:28

.

dominikan@ > 04-05-2009, 11:44

No to gratuluje znalezienia rodziny w tak expresowym czasie. A co twoi rodzice mówią na wiem tych dzieci?

agulka > 04-05-2009, 11:46

a takim razie do zobaczenia a DC . Ps. Nie znam au pair ktorej 1 rok bylby uslany rozami... Nie ma lekko bo to zawsze praca z dziecmi, a to wcale nie jest latwe z tego co piszesz to rodzina wydaje sie byc normalna poza tym masz tam siostre w poblizu a to jest mega plus !!

kamysia > 04-05-2009, 11:49

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia