• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

FOTOLOGI

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Społeczność

• FOTOLOGI

• FOTOLOGI
  • Re: FOTOLOGI

MONIKA > 16-09-2007, 2:56

ja pragnelam zamazpojscia?? chyba w poprzednim wcieleniu! buhahaha))

i chlopa nie mam, i slubu bym strasznie chciala. dobre, dobre! kazdy ma swoje priorytety, ja szanuje twoj priorytet wyjscia za maz w wieku 22 lat, ale zrozum, ze nie kazdy marzy o tak wczesnym bawieniu sie w commitments, wiec sobie daruj, a ze pierdolisz od rzeczy, a pozniej zmieniasz zdanie... hmmm bywa...

swoja droga, pamietasz tego maloletniego azjate, ktorego brata nazywalas syneczkiem? :twisted:

PS. Swoja droga bardzo chetnie sie dowiem, w jakiej literaturze mam szukac tego cytatu, bo owszem nie czytam polskich ksiazek, nie mam na nie czasu.

leneczka > 16-09-2007, 11:02

ahahhaha

u?mialam sie o poranku.

maloletni azjata mial lat 25,5 obecnie dobija do 27

a o Twoim zamazpojsciu wypowadac zeczywiscie sie nie bede bo kazdy sobie poczytac moze.. przeciez Ty nawet kraj zamieszkania wybieralas ahaah.

bez urazy M. ale wole byc szczesliwa zona, udaskalajaca swoje wyksztalcenie i rozwijajaca zawdowo niz ninka w wieku [ile to juz?] 24 lat? :twisted:

zreszta kzdemu zmieniaja sie prortety w zaleznosci d sytuacji w ktorej sie obecnie znajduje. Ty jako 'zajeta' nie pochwalalas mojego imprezowegostylu zycia a teraz sama wpadlas w jego wir..

pozatem [juz mam nadzieje po raz ostatni] nie zycze soie zebys wypowiadala sie w kwestii mojego zycia. nie jestes w nim mile widziana. idz sie puszczac z kim tam chcesz [stwierdzilas ostatnio ze lepiej zagladac komus do lozka niz w portfel] i juz przestan sie mna interesowac iodgrzebywac co ja kiedys powiedzialam ..

a teraz szczesc boze wszytkim i mykam do sowjej piknej kuchn bo maz mi sniadanko zrobil

leneczka > 16-09-2007, 11:03

a! i sorki za bledy ale mam lapa od niedawna a me azurki sosiagnely niebotyczne rozmiary

ktos wie co u izy?

Gość > 16-09-2007, 19:13

Ja stane w obronie nianiek - Lenka, gadasz jakbys nie znala zycia za granica wcale. Innej opcji czasami nie ma, czasami tak odlegla jak inna galaktyka.

Jak ktos chce sie doksztalcac za granica to czemu ma nie miec szansy? Nianka mozna sobie byc ile sie tylko czlowiekowi zapragnie - zwlaszcza, jesli jest to praca, ktora daje srodki na utrzymanie siebie i szkole.

A co priorytetowania - no nie wiem, czy mozna sobie tak latwo zapriorytetowac: teraz sie tylko i wylacznie ksztalce, a zwiazek pozniej. Bo zwiazki, wiadomo... pojawiaja sie i znikaja. A co niektorzy to pisza tak, jakby naprawde 100% to ich decyzja byla czy z kims sa czy nie

:lol:

Iza sama za siebie pisze, wszystko dobrze, wrocila do PL i jest szczesliwa z Marcinem i... juz niedlugo Zuza (miejmy nadzieje!)

leneczka > 16-09-2007, 20:21

ale Emi ja Ci zawsze popieram. cokolwiek Ty mowisz

niania mozna byc [choc live- in to dramat] jak sie nie ma innych warunkow na ksztalcenie zagraniczne [np. martynkarybka z floga tez studiuje i niania byc nie musi..]

zreszta nie przeszkadza mi 'operkowanie' u nikogo ani poglody kolezanek, jednak czuje ze gdby role [moje i panny M] byly odwrocone jechalaby ona stan operowski i 'szmacenie sie' zagraniczne a wychwalalaby pod niebiosa stan malzenski..

ni jak dogodzic. co jej 'najlepsze', nawt czyszczenie kbli :twisted:

MONIKA > 16-09-2007, 20:21

Niektore teksty sa smieszniejsze, niz moznaby po tobie oczekiwac. (Rzeczywiscie od rzeczy pisze sie przez "rz"!)

Ciekawa jestem, gdzie ja o zamazpojsciu mowilam?! Zdanie mam takie samo od liceum i nie zmienie go niebawem na pewno. Co niestety wcale nie znaczy, ze jestem sama. Zdjec poki co prezentowac nie bede. Daruje niektorym podniety.

Nianka bede do 40 jesli bede chciala, nie uwazam, ze to w jakikolwiek sposob komus uwlacza, uczciwa i ciezka to praca, i tyle.

Ty wolisz byc zona, a ja nie, i ok. Nie ja zaczelam sie wypowiadac o twoim zyciu. Przytoczenie tekstu, ktory dostepny jest dla publiki, nie jest wypowiadaniem sie o czyims zyciu, nie sadzisz???

Za to teksty o puszczaniu sie sa na dosc niskim poziomie. I nawet gdybym codziennie sypiala z kims innym, moja sprawa, a ty przescieradlem nie jestes, nie wiesz, to se daruj.

Zapomnialas przytoczyc z jakiej literatury pochodzi twoje fantastyczne porownanie meza do sanek!

Gość > 17-09-2007, 10:38

[quote name="leneczka"][np. martynkarybka z floga tez studiuje i niania byc nie musi..][/quote]

Anglia to zupelnie inna bajka - ja tam jestem niania, tzn nie pelnoetatowa, ale dorabiam sobie, bo to umiem, mam w tym doswiadczenie, a tutaj tak samo jak i w wiekszosci krajow, trzeba miec niezle doswiadczenie w "zawodzie", zeby prace dostac, wiec co mi oferuje Szwecja? Bycie niania...

A Martyna z tego co wiem jest w UK.

Ale jak juz mowilam, wiem o co chodzi

Cytat:gdby role [moje i panny M] byly odwrocone jechalaby ona stan operowski i 'szmacenie sie' zagraniczne a wychwalalaby pod niebiosa stan malzenski

niuniusiek > 17-09-2007, 10:48

Lenka - swietne zdjecia

Gość > 17-09-2007, 13:03

o, z tym to sie zgodze, zdjecia super

leneczka > 17-09-2007, 14:24

dziękuję, sama pozowalam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia