-
-
Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
missbigdreams > 08-12-2013, 15:36
Kurcze dziewczyny zazdroszczę wam tego, że u was tak wszystko SZYBKO i łatwo idzie. Ja po prostu jestem chyba zbyt wielkim leniem, do otwarcia roomu został mi do napisania list. Napisałam go po polsku na razie i wyszedł mi kolos - dwie kartki A4. Wiecie może czy jest jakiś limit? Bardzo chciałabym wylecieć w lutym ale jeśli nadal będe się tak ociągała to czarno to widze -
Baskah > 08-12-2013, 22:22
ja chce wyjechac w marcu a juz ponad miesiac mam room otwarty. musisz sie zmobilizowac! 700 slow to chyba limit w apaia -
Divertissante > 08-12-2013, 22:50
Kobieto bierz się!! Nie popełniaj tych błędów co ja!!! Pisz ten list w tempie natychmiastowym, bo możesz skończyć tak jak ja (MIAŁAM/chciałam jechać we wrześniu, a siedzę nadal i czekam! A room mam od września właśnie) Powodzenia życzę! -
women > 08-12-2013, 23:14
dokłądnie!!! zbieraj tyłek i pisz go! w sytuacji aplikacji każdy dzień ba! każda godzina się liczy.
Tutaj ważny jest czas. zrob to szybko i miej z głowy -
missbigdreams > 09-12-2013, 19:14
Zmobilizowałyście mnie!Usiadłam dziś rano (oczywiście po kawie) i napisałam go. Od zawsze lubiłam prace z angielskiego. Niestety nigdy nie potrafiłam zmieścić się w limicie, chyba że temat serio mi nie pasował. Cóż pisanie o swoich marzeniach, aspiracjach, rodzinie itd to czysta przyjemność. Na tyle że wyszło mi 1181 słów :blink: Na szczęście Pani z agencji napisała że mój "list jest świetny!!!" i że niczego pod żadnym pozorem nie mam zmieniać. Wysłałam już tylko ostatnie zdjęcia do roomu do zaakceptowania i lada moment "submit my application" . Podsumowując, dziękuje Wam.
PS. Macie już otwarty room, jak to możliwe że nic sie nie dzieje? Żadna rodzina się nie odzywa czy jak? -
ewelinagr88 > 09-12-2013, 21:30
witamy w gronie ,,Czekających" cisza na roomie, taki okres ze nic sie nie dzieje, ja mam jedna rodzinke ale to tez nie to jak poprzednie 5 rodzinek od listopada, takze dobrze ze wkoncu zmobiliozwalas sie bo to wszystko dlugo trwa, zwlaszcza, ze rok szkolny dawo sie zaczal, -
missbigdreams > 10-12-2013, 13:59
Czyli tak na prawdę wszystko zacznie się dopiero około lutego? -
Baskah > 10-12-2013, 14:03
myślę też że po nowym roku ruszy! -
missbigdreams > 10-12-2013, 14:40
To dobrze, hahah niedługo jak dalej tak będzie to tytuł tego wątku zmieni się na "Środek 2014" . Mam nadzieje, że na prawdę coś się ruszy. Mam pytanie jak to jest, z każdą rodziną umawia się na rozmowę na skype? Nie ukrywam sama myśl o tym troche mnie stresuje. -
missbigdreams > 10-12-2013, 14:42
Kurcze Baskah - weszłam na Twojego bloga, mieszkasz/pomieszkujesz w Toruniu?!