• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA styczeń / luty 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA styczeń / luty 2013!

• Wątek zamknięty
  • USA styczeń / luty 2013!
  • Re: USA styczeń / luty 2013!

balbina > 29-10-2012, 20:58

Ja dzisiaj coś zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł - bycia au pair ;x

nie, no nie zrezygnuję, ale trochę się tego boję ;/

Jarzebinka > 30-10-2012, 2:02

[quote name="aguta"]Ja dzisiaj coś zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł - bycia au pair ;x

nie, no nie zrezygnuję, ale trochę się tego boję ;/[/quote]

Kurcze, mam to samo. Czasem nawet odkladam aplikacje na bok, zeby bo mysle ze to nie dla mnie. Po czym jednak wracam i mowie do siebie : " Sylwia, do odwaznych swiat nalezy! Czeka Cie najlepsza przygpda w zyciu" i wtedy kilka dni mam spokoj!

janette > 30-10-2012, 10:24

widzę, że nie jestem osamotniona ze swoimi obawami Skończyliśmy ten kretyński filmik, mam nadzieję, że "złe początkiem dobrego" bo już wczoraj miałam ochotę dać sobie z tym spokój...

Tak do odważnych.. lub w moim przypadku do głupich ? "Zostawiam" pracę, odkładam plany studiowania na kolejne "później" i dzień dobry przygodo..

Jarzebinka > 30-10-2012, 13:48

Ja tez w sumie poniekąt głupia. Zostawiam rodziców (obiadki, kasa, pranie), rzucam studia (chociaz dopiero je miesiac temu zaczęłam!), sprzedaje ukochany samochod... Ale mam nadzieje, ze bedzie co wspominac!

A tak z innego tematu! Dziewczyny, wiecie moze czy któraś teraz miała jechac do NYC zaczynać program? Bo ten huragan mnie przeraża!

lubienutelle > 04-11-2012, 2:33

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, dziś rozmawiałam ponad godzinę na skype z rodziną z Missouri. Mega dobre wrażenie, słodki email po rozmowie, mam nadzieję, że im się nie pozmienia za bardzo Chociaż w zanadrzu mam jeszcze jedną rodzinę z IE (ta z Missouri jest z APC). Tak więc dopisuję się nieśmiało do wątku, bo oni szukają od 7 stycznia

balbina > 06-11-2012, 15:07

Zatem witamy, witamy : )

i jak - minęły już dwa dni - coś się zmieniło?

sylvia > 20-11-2012, 0:02

Wiecie co jestem conajmniej dziwna!

Jestem w kontakcie z fajną rodzinką, wszystko jest super, lokalizacja też (pod NYC)

..a ja "tęsknię" za SF

/tak na prawdę od początku to SF to był mój numer 1, właśnie bardziej niż NYC, ale jeśli rodzina ta się zdecyduje to ja jak najbardziej też, bo są na prawdę fajni, a przecież do SF mogę pojechać, nie?/

Jarzebinka > 20-11-2012, 1:21

Pewnie, że pojedziesz. Jak fajna rodzinka to się nie ma co zastanawiać, bo przynajmniej duzo Au pairek bedziesz miała koło siebie

balbina > 20-11-2012, 16:01

Właśnie!

Jeżeli wszystko gra, to bierz i nie czekaj dalej!

mój prematch właśnie dosłał mi swój list, ale nic ciekawego w nim nie ma, tylko to, że dziecko urodzi się w marcu ;x

DominikaDomi > 21-11-2012, 14:10

Jesli rodzina jest super i lokalizacja tez ci odpowiada to jedz do nich. W SF mozesz nie trafic na zadna fajna rodzine. Ja tez jetem strasznie napalona na Cali ostatnimi czasy, ale wiem, ze jak trafi mi sie jakas super rodzinka gdzie indziej to nie bd sie zastnawiala.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia