• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Au Pair Hiszpania:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Summer Au Pair Hiszpania:)

• Summer Au Pair Hiszpania:)
  • Re: Summer Au Pair Hiszpania:)

Kiticat1661 > 03-05-2013, 17:38

Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match

andzelka.a > 03-05-2013, 22:46

[quote name="Kiticat1661"]Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match [/quote]

Ja również na Majorce spędzę najbliższe 3 miesiące zapowiada się ciekawie, rodzinka przesympatyczna i dla nich jak i dla mnie jest to first time

Kiticat1661 > 04-05-2013, 18:09

[quote name="andzelka.a"]
    [quote name="Kiticat1661"]Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match [/quote]

Zapowiada się ciekawie, rodzinka przesympatyczna i dla nich jak i dla mnie jest to first time [/quote]

Dla mnie to jest first time, dla nich nie, już drugi raz mają au-pair. Szczerze, sądzę, że to będzie najlepsze 11 tygodni w moim życiu

andzelka.a > 04-05-2013, 21:44

HA! no pewnie ze będzie, grunt t pozytywne nastawienie

maja1 > 05-05-2013, 22:32

Cześć!

Jak na razie wybieram się do Barcelony (właściwie to do jakiejś miejscowości 25 minut pociągiem od Barcelony), ale rodzinka chce, bym przyjechała już 15 czerwca, a ja bym wolała móc spokojnie skończyć szkołę. No i niestety będę tam mogła zostać tylko do końca lipca, a ja wolałabym do końca wakacji, chociaż na 1.09 już chcę być w Pl, bo to będzie klasa maturalna. Zdaję maturę polską i hiszpańską, dlatego tak mi zależy na tym, by spędzić całe wakacje w Hiszpanii.

I tu jest moje pytanie, czy któraś z Was może utrzymuje wciąż kontakt z rodziną, dla której pracowała i może zechciałaby się tym kontaktem podzielić?

A na dzień dzisiejszy, która z Was będzie w lipcu w okolicach Barcelony? Fajnie byłoby się spotkać czasem

jjustys > 09-05-2013, 14:32

Hej Dziewczyny! Od dawna śledzę to forum, ale dopiero w tym roku mogłam zdecydować się na summer au pair. Będę w Caraquiz, 60 km od Madrytu w lipcu i w sierpniu

prettyvisitors > 10-05-2013, 0:10

Hej jjustys! O, to jak będziesz się wybierała do Madrytu to daj znać, bo ja też te dwa miesiące spędzę pod Madrytem.

jjustys > 11-05-2013, 11:57

Jasne, będę pamiętać!

osia > 29-05-2013, 15:36

Hej, hej jest ktoś lub będzie au pairką w okolicach Bracelony? Ja za tydzień jadę do Sitges 25km od Barcelony i poszukuję pierwszych znajomych

martas92 > 01-06-2013, 22:37

Hej, jestem w Solsonie (100km od Barcelony), od 1 lipca. Ktoś będzie w okolicy?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia