-
-
Re: Summer Au Pair Hiszpania:)
Kiticat1661 > 03-05-2013, 17:38
Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match -
andzelka.a > 03-05-2013, 22:46
[quote name="Kiticat1661"]Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match[/quote]
Ja również na Majorce spędzę najbliższe 3 miesiącezapowiada się ciekawie, rodzinka przesympatyczna i dla nich jak i dla mnie jest to first time -
Kiticat1661 > 04-05-2013, 18:09
[quote name="andzelka.a"]
[quote name="Kiticat1661"]Ja będę na Majorce przez całe wakacje, bo "moja" rodzinka i ja = perfect match[/quote]
Zapowiada się ciekawie, rodzinka przesympatyczna i dla nich jak i dla mnie jest to first time[/quote]
Dla mnie to jest first time, dla nich nie, już drugi raz mają au-pair. Szczerze, sądzę, że to będzie najlepsze 11 tygodni w moim życiu -
andzelka.a > 04-05-2013, 21:44
HA! no pewnie ze będzie, grunt t pozytywne nastawienie -
maja1 > 05-05-2013, 22:32
Cześć!
Jak na razie wybieram się do Barcelony (właściwie to do jakiejś miejscowości 25 minut pociągiem od Barcelony), ale rodzinka chce, bym przyjechała już 15 czerwca, a ja bym wolała móc spokojnie skończyć szkołę. No i niestety będę tam mogła zostać tylko do końca lipca, a ja wolałabym do końca wakacji, chociaż na 1.09 już chcę być w Pl, bo to będzie klasa maturalna. Zdaję maturę polską i hiszpańską, dlatego tak mi zależy na tym, by spędzić całe wakacje w Hiszpanii.
I tu jest moje pytanie, czy któraś z Was może utrzymuje wciąż kontakt z rodziną, dla której pracowała i może zechciałaby się tym kontaktem podzielić?
A na dzień dzisiejszy, która z Was będzie w lipcu w okolicach Barcelony? Fajnie byłoby się spotkać czasem -
jjustys > 09-05-2013, 14:32
Hej Dziewczyny! Od dawna śledzę to forum, ale dopiero w tym roku mogłam zdecydować się na summer au pair. Będę w Caraquiz, 60 km od Madrytu w lipcu i w sierpniu -
prettyvisitors > 10-05-2013, 0:10
Hej jjustys! O, to jak będziesz się wybierała do Madrytu to daj znać, bo ja też te dwa miesiące spędzę pod Madrytem. -
jjustys > 11-05-2013, 11:57
Jasne, będę pamiętać! -
osia > 29-05-2013, 15:36
Hej, hej jest ktoś lub będzie au pairką w okolicach Bracelony? Ja za tydzień jadę do Sitges 25km od Barcelony i poszukuję pierwszych znajomych -
martas92 > 01-06-2013, 22:37
Hej, jestem w Solsonie (100km od Barcelony), od 1 lipca. Ktoś będzie w okolicy?