-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
braxii000 > 22-07-2012, 18:27
gratulacje blonde!
ja jak czytam o waszych matchach to się ekscytuję tak jakby to już były moje
mam nadzieję, że też będę miała coś ciekawego do napisania tutaj jak już mi room otworzą -
DariaAnnaJoanna > 22-07-2012, 19:14
AAAAA lecę!!!!! Jak wyrobimy się z papierami to 20 sierpnia postawie swoja nogę na amerykańskiej ziemii. Całą noc nie spałam z nerwów a o 4 wstawałam do pracy wiec chodze dzisiaj cały dzień do tyłu. Jak hostka zadzowniła na skype aż sie trzęsłam bo wiem, że drugiej takiej rodziny bym nie znalazła. Powiedziała, że nii moze się doczekac kiedy przylecę i zaczniemy naszą przygodę. Kazała nawet wysłać fotki pokoi jakie mi się podobają i w takim kierunku pójdzie urządzając mój. Jak okaże sie, ze wcale nie sa tacy super to chociaż będe miała swój wymarzony pokój hahaha -
Shanon > 22-07-2012, 19:21
Gratuluję dziewczyny znalezienia idealnych rodzinek -
Nimell > 22-07-2012, 19:22
[quote name="DariaAnnaJoanna"]AAAAA lecę!!!!! Jak wyrobimy się z papierami to 20 sierpnia postawie swoja nogę na amerykańskiej ziemii. Całą noc nie spałam z nerwów a o 4 wstawałam do pracy wiec chodze dzisiaj cały dzień do tyłu. Jak hostka zadzowniła na skype aż sie trzęsłam bo wiem, że drugiej takiej rodziny bym nie znalazła. Powiedziała, że nii moze się doczekac kiedy przylecę i zaczniemy naszą przygodę. Kazała nawet wysłać fotki pokoi jakie mi się podobają i w takim kierunku pójdzie urządzając mój. Jak okaże sie, ze wcale nie sa tacy super to chociaż będe miała swój wymarzony pokój hahaha[/quote]
GRATULUJEto jeszcze czas na mnie -
mamecia > 22-07-2012, 19:26
Gratulacje! I może do zobaczenia gdzieś za oceanem -
DariaAnnaJoanna > 22-07-2012, 19:33
Dziękuję :*Trzeba będzie zrobic jakiś zlot forumowiczek. Spotkamy sie na jednej z piaszczystych plaż Californi i będiziemy popijac drinki z palemką i opowiadac o tym na jakie wspaniałe rodziny trafiłyśmy -
agata.gda > 22-07-2012, 23:01
1. Blonde gratulacje!!! Bardzo się cieszę. Ja będę mieszkała od końca sierpnia w New Rochelle NY więc wg Google Maps 25 min drogi od Ciebie... więc jakbyś miała ochotę to ja zawsze chętnie jakaś kawa itp.
2. DariaAnnaJoanna ja też lecę 20 sierpnia!!! (I też mam kłopot z czasem bo ja swój match otrzymałam tydzień temu) Został nam miesiąc :o
A z jakiego biura jesteś? Ja lecę z APC...liczę na to że Ty też- zawsze raźniej na szkoleniu by byłoDaj znać proszę
Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!
Sama sobie też (nieskromnie) pogratuluję bo wczoraj zdałam ostatni egzamin na studiach i jutro składam wniosek o dziekankę, więc najgorsze już za mną!ufff... -
Nimell > 22-07-2012, 23:04
agata.gda to w takim razie gratulacje
A moja mam nadzieję przyszła hostka przełożyła rozmowę na wtorek i umówiłyśmy się już na Skype nie na telefonale popisałam z nią trochę maili, coraz bardziej wierzę, że to będzie to i się uda. Mam nadzieję dowiedzieć się na czym stoję we wtorek o 20 -
agata.gda > 22-07-2012, 23:28
Nimell- dziękujęI w takim razie czekamy na wiadomości od ciebie we wtorek wieczorem Trzymam kciuki -
DariaAnnaJoanna > 22-07-2012, 23:32
Jej ale teraz się ruszyłowszystkim sie ukłąda!
agata.gda - ja tez z APC! teraz tym bardziej chce żeby udało mi się załatwić wylot na 20a pwiedz mi jak idzie Ci załatwianie wszystkich papierów? jak z wizą?