-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
blonde > 19-07-2012, 22:31
Ojej Baskah przepraszam! Juz mi sie mieszają wszystkie osobyA nie chce mi się sprawdzać w tył wątku kto co pisał... Ale przepraszam i obiecuję, że już zapamiętam Dzwoń jeszcze! Ja jak zadzwoniłam, że dwa tygodnie od otwarcia roomu mam ciszę, to o proszę, 2 rodzinki mam. Oni chociażby po to, żeby się natrętnej osoby pozbyć to coś się ruszą A z biletami to nie mam pojęcia... -
emka88 > 20-07-2012, 5:31
[quote name="blonde"]Super! A ty emka z CC lecisz? W sumie to też bym wolała z CC, ale no cóż, fajną rodzinką z APiA nie pogardzę
Baskah, miałam to samo. Przez 4 miesiące! Aplikację złożyłam na początku marca, room otworzyli mi około 20. I od tamtej pory trwam w takim zawieszeniu - nie wiem kiedy ani gdzie pojadę. Datę miałam na koniec sierpnia, co pomału staje się niezbyt realne, ale tak czy siak - to już ostatni dzwonek dla mnie na znalezienie rodziny! A ty masz już room otwarty?[/quote]
tak ja lecę z CC, 24.09 -
blonde > 20-07-2012, 10:25
Jeśli udałoby mi się z tą rodzinką, to prawdopodobnie leciałabym trochę wcześniej (na moje pytanie od kiedy potrzebują nową AP hostka powiedziała 'early September' więc w sumie to nie wiem dokładnie) więc jak ty przylecisz, to już może miałabym co nie co ogarnięte w tym Stamford
Jeśli chodzi o newsy rodem z mojego au pair roomuto już Was informuję. Otóż rodzina z Ohio dalej się nie odzywa. I dobrze, nie płaczę za nimi jakoś specjalnie
A jeśli chodzi o tych z CT, to rozmawiałam wczoraj z host mamą przez telefon i wydała mi się bardzo miła i w ogóle taka ok. Opowiedziała mi co nieco o swojej rodzinie, o dzieciakach, o obowiązkach Au Pair itd. Umówiłyśmy się na jutro, na skype ok 14 mojego czasu. Będzie z mężem i prawdopodobnie z dzieciakami! Trochę się denerwuję, ale chyba tak pozytywnie, bo chcę, żeby wszystko poszło dobrze. Host mama przesłała mi też maila do obecnej Au Pair no i z nią umówiłam się dzisiaj na skype'a, około 15-16. Także chyba wszystko idzie w dobrym kierunku -
DariaAnnaJoanna > 20-07-2012, 14:23
Haha widzisz blonde razem jęczałyśmy, narzekałyśmy na brak rodzin i razem mamy szanse, że obecna będzie tą idealną
Ja leciałabym już pod koniec sierpnia O_o mało czasu zostało a ja nawet nie mam walizki -
blonde > 20-07-2012, 14:33
Ja tam chciałabym lecieć najszybciej jak tylko udałoby mi się wszystko pozałatwiać. Wrzesień to już taka ostateczność -
blonde > 20-07-2012, 17:26
To ja, znowuWybaczcie, że ostatnio tak strasznie spamuję tu Ale dużo się dzieje w sprawie mojego szukania rodzinki i czuję pilną potrzebę dzielenia się tymi newsami
Rozmawiałam dzisiaj z obecną Au Pair rodzinki z CT - zachwalała ich strasznieMówiła, że świetnie jej się z nimi mieszka, że dzieciaki sa super słodkie i w ogóle. Z tego co mówiła, to traktują ją jako członka rodziny - spędza z nimi święta i takie tam. Całkiem przyjemnie. No i do tego ma spory i ładny pokój (pokazała mi go), swoją łazienkę, oddzielne wejście, samochód do dyspozycji i niemalże wszystkie weekendy wolne. Żyć nie umierać No i mówiła, że bardzo będzie za nimi tęskniła i nie chce jeszcze wracać do domu. No cóż, ona jest chyba najlepszą (i najbardziej wiarygodną) reklamą dla nich
Jutro ok. 14 jestem umówiona na skype z rodzinką. Strasznie się denerwuję, chociaż przecież już nie raz to robiłam. Ale chciałabym dobrze wypaść itd.Tak więc jednocześnie się denerwuję, ale też nie mogę się doczekać! Na pewno dam Wam znać jak poszło -
DariaAnnaJoanna > 20-07-2012, 18:39
Od tego jest to forum
Brzmi super! strasznie cię cieszeJa też się boję rozmowy bo chciałabym wypaść jak najlepiej bo jestem nimi zachwycona puki co. Nawet zaczęłam jarać się Teksasem. Oby tylko nie pożarły mnie jakieś węże czy tarantule xD -
blonde > 20-07-2012, 18:44
A jutro masz rozmowę? -
DariaAnnaJoanna > 20-07-2012, 19:51
Tak, o 19 :00. Z Hostami, małą i nawet psy będą mieć swój debiut przed kamerką -
blonde > 20-07-2012, 20:02
Hehe no to bardzo fajnieJa też mam jutro rozmowę, o 14. Z hostami i dzieciakami, bo zwierzaków żadnych (na moje szczęście) nie posiadają