-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
blonde > 19-07-2012, 10:24
Ta da da dam.... mam nowy MATCH!
Znowu z APiA, no i tym razem lokalizacja jest naprawdę super - Stamford, CT. 45 min jazdy pociągiem od NYC
A jeśli chodzi o rodzinkę, to wyglądają na młodych ludzi, mają dwójkę dzieci - dziewczynka 6 lat i chłopiec 8. Mieli 5 aupair, z czego 2 zostały na 2 lata, czyli całkiem nieźle chyba to o nich świadczyZaraz naskrobię maila do nich
A co do tych z Ohio - hostka napisała mi maila, że rozumie to, że musiałam przerwać naszą rozmowę (musiałam zawieźć mamę do lekarza...) i że w nadchodzących dniach ona nie może za bardzo się ze mną umówić bo jest zajęta i odezwie się kiedy będzie miała chwilę czasu. Więc póki co mogę się skupić na tej jednej rodzinie. Chociaż nie powiem, fajnie by było jakby się kilka ich jeszcze sypnęło -
DariaAnnaJoanna > 19-07-2012, 13:39
Wow blonde to może być to !! brzmi fantastycznie. Trzymam kciuki -
Tina > 19-07-2012, 16:52
Super dziewczyny! Wreszcie jakiś ruch
Trzymam kciuki! -
emka88 > 19-07-2012, 21:35
[quote name="blonde"]Ta da da dam.... mam nowy MATCH!
Znowu z APiA, no i tym razem lokalizacja jest naprawdę super - Stamford, CT. 45 min jazdy pociągiem od NYC
A jeśli chodzi o rodzinkę, to wyglądają na młodych ludzi, mają dwójkę dzieci - dziewczynka 6 lat i chłopiec 8. Mieli 5 aupair, z czego 2 zostały na 2 lata, czyli całkiem nieźle chyba to o nich świadczyZaraz naskrobię maila do nich
A co do tych z Ohio - hostka napisała mi maila, że rozumie to, że musiałam przerwać naszą rozmowę (musiałam zawieźć mamę do lekarza...) i że w nadchodzących dniach ona nie może za bardzo się ze mną umówić bo jest zajęta i odezwie się kiedy będzie miała chwilę czasu. Więc póki co mogę się skupić na tej jednej rodzinie. Chociaż nie powiem, fajnie by było jakby się kilka ich jeszcze sypnęło[/quote]
blonde ja jadę do Stamfordoby się udało -
Baskah > 19-07-2012, 21:49
Też już chce lecić. a przynajmniej wiedzieć na czym stoję. -
blonde > 19-07-2012, 21:52
Super! A ty emka z CC lecisz? W sumie to też bym wolała z CC, ale no cóż, fajną rodzinką z APiA nie pogardzę
Baskah, miałam to samo. Przez 4 miesiące! Aplikację złożyłam na początku marca, room otworzyli mi około 20. I od tamtej pory trwam w takim zawieszeniu - nie wiem kiedy ani gdzie pojadę. Datę miałam na koniec sierpnia, co pomału staje się niezbyt realne, ale tak czy siak - to już ostatni dzwonek dla mnie na znalezienie rodziny! A ty masz już room otwarty? -
Baskah > 19-07-2012, 22:00
No właśnie kurcze olewają mnie chyba. Nie mam. Podobno pani z która miałam przyjemność mieć "interwiu" to nie napisała jeszcze raportu o mnie. a wywiad miałam 03.07... :/ -
blonde > 19-07-2012, 22:09
A w jakim biurze? Ja zarówno w CC jak i w APiA nie mogłam narzekać, bo room mi otworzyli dosyć szybko odkąd komplet dokumentów złożyłam. Dzwoń do biura choćby codziennie i dopominaj się! Masz do tego prawo! -
Baskah > 19-07-2012, 22:11
blonde juz chyba 2x ci pisalam z jakiego biura. ale ciężko zapamiętać wszystkie dziewczyny na forum. Z APiAmyśle że uda mi sie wyjechac w terminie. przynajmniej mam taka nadzieje. a jak to jest z biletami, jak rodzina je kupuje to pozniej oni wysyłaja ci je poczta czy jak? -
angelaa > 19-07-2012, 22:21
[quote name="Baskah"]blonde juz chyba 2x ci pisalam z jakiego biura. ale ciężko zapamiętać wszystkie dziewczyny na forum. Z APiAmyśle że uda mi sie wyjechac w terminie. przynajmniej mam taka nadzieje. a jak to jest z biletami, jak rodzina je kupuje to pozniej oni wysyłaja ci je poczta czy jak?[/quote]
dostaniesz od agencji na maila potwierdzenie lotu i tyle