• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

carly15 > 14-05-2013, 12:40

tak strasznie chamsko ;/ najgorsze w ich to chęci, bo kase za to dostają więc mają obowiązek ;/

wezme wezme szczepienia bo mam w domu karte ;-) zreszta ołówkiem wypełniłam lekko tam więc mam nadzieje ze podpisze za godzinke pojade i sie przekonam.

madz > 14-05-2013, 14:11

Carly i jak?

Cieszę się że ja nie miała takich problemów i że nie musiałam iść do lekarza internisty :P Moja endokrynolog mi podpisała wszystko, ja z racji przyjmowania leków musiałam jeszcze mieć oświadczenie lekarza, iż leki nie wpływają na moje bezpieczeństwo i bezpieczeństwo dzieci. Też nie było z tym problemu :)

carly15 > 14-05-2013, 14:39

kolejny lekarz powiedział ,ze ie podbije!!! co ja mam robić? powiedzial ze on nie jest lekarzem med pracy i nie chce miec sprawy w sadzie bo to idzie do firmy ubezpieczeniowej!! ja pierdol* ;/ teraz ide do lekarza med pracy a on pewnie powie ze to po ang i on nie moze podbic on nie zna moich chorób i wogle ;/

ale problem....dajcie spokój nie wiem juz do jakiego lekarza isc

DominikaDomi > 14-05-2013, 15:36

no ie wierze co za idiotyczni lekarze ! przeciez to ma wypelnic lekarz pierwszego kontaktu.

carly15 > 14-05-2013, 15:51

mam... ale sie wkurzylam az się popłakałam, poszłam do lek med pracy a tam siedzi jakas stara łupa jak weszłam nawet nie spojrzała, powiedziała ze nie bo ona nie rozumie i h*j..., wyszłam taka wkurzona ale pielęgniarka mnie zobaczyla i poradziła isc do takiej lekarki co u niej jak mala bylam chodzilam i mnie znala juz ho ho i z jej corka do szkoły chodzilam, fajnie czytala ze mna po ang i sie smiala.... gdyby mnie nie znala nie wypełniłaby mi tego, podeszła na luzie i miło kurcze, tak powinno byc a nie naburmuszeni bo ang nie znają, to poprostu parodia i nie bede nic wiecej mówić bo tlyko cisnieneie sobie podniosłam

madz > 14-05-2013, 19:43

dobrze że jednak się udało!

carly15 > 14-05-2013, 21:18

całe szczęscie ze się udało... teraz czekam na otwarcie roomu w apia i na rodzinki :-)

mojaajom > 14-05-2013, 21:35

otworzyli by ci nawet bez tego medical. To jest wazne jak juz znajdziesz rodzinkę, ale z drugiej strony masz to już z głowy

carly15 > 14-05-2013, 21:40

no wlasnie ze moja koordynatorka z agencji powiedziała, że potrzebuję tego zanim otworza mi room, tez filmik musialam nakrecic i zasw o niekaralności dostarczyć, czyli tak naprawde wszystko. Teraz jedynie wybor rodziny mi został i wiza

mojaajom > 14-05-2013, 21:43

o kurde. Ja jestem w apia i nie musiałam ani medical ani zaswiadczenia o niekaralnosci i otworzyli mi bez problemu... Dziwna sprawa.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia