• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

DariaAnnaJoanna > 18-07-2012, 20:52

Ja swój chyba mam właśnie jestem po rozmowie telefonicznej i nie mogę przestac się śmiac. Świetna kobieta, w sobotę poznam córeczkę, męża i psy. Lubimy te same rzeczy, mamy podobne poglądy a na dodatek ona przez siedem lat prowadziła firmę PR i nadal pracuje jak PRowiec ale dla organizacji chroniących środowisko a ja się bardzo interesuje tą tematyką. Ma to dużo wspólnego z moim ukończonym kierunkiem studiów. Powiedziała, że jakbym chciała to mogłabym jej "pomagac", obserwować itp. Mam nadzieje, że się na mnie zdecydują bo ja jestem na TAK

A Ty zobaczysz nie długo też zgłosi sie do Ciebie rodzina która Cię zachwyci nawet pomimo kilku niepasujących detali

blonde > 18-07-2012, 21:21

Wiesz co, pomimo tego, że ja jeszcze nie mam tego perfect matchu, to strasznie się cieszę! Cieszę się, że Tobie się może udać Serio, miałam takiego banana na twarzy, czytając Twój post! Życzę Ci, żeby wszystko poszło dobrze z tą rodziną!!

A co do mnie - nie tracę nadziei. Wiem, że po drugiej stronie oceanu jest idealna dla mnie rodzinka. Może nawet w tym momencie przeglądają moją aplikację i niedługo dostanę maila o matchu

merti > 18-07-2012, 21:25

blonde, a nie szkoda Ci, że rodzinka, której nie chcesz blokuje Ci room?

Baskah > 18-07-2012, 21:29

Tez miałam banana na twarzy! Jak ja wam zazdroszczę! Ja cholernie się stresuję przed 1 rodziną! U mnie w domu/pl się wszystko wali wiec chciałabym wyjechać jak najszybciej! Ciekawa jestem kiedy mi ten cholerny room otworzą!

blonde > 18-07-2012, 21:34

Ta rodzinka jest w APIA, a tam może być więcej niż jedna rodzinka, więc nikt mi nic nie blokuje

braxii000 > 18-07-2012, 21:41

dziewczyny trzymam za was kciuki, baskah ja też czekam na otwarcie roomu, już bym chciała oglądać rodzinki, ale chyba jak wszyscy obawiam się, że mnie nikt nie zechce

DariaAnnaJoanna > 18-07-2012, 21:51

Awwww dziewczyny dzięki bardzo ja trzymam za was mega kciuki żeby każdej się udało i żebyśmy mogły się spotkac np w sylwestra pod opadającą kulą na Times Square ( jedna z rzeczy to do w US)

A jak okaże się, że jednak nie są tak perfect jak się wydaje zawsze jest taka opcja jak rematch co jak podejrzewam wcale takie strasznie nie jest. No ale ani sobie a ni wam tego nie życzę!

Baskah > 18-07-2012, 22:05

Też mam obawy. wezme dziekanke a tu wcale we wrzesniu nie pojade. wiec po co ta dziekanka... :/ w sierpniu chce przestac pracowac. a znowu jak nie pojade to szkoda bo bym sobie pare groszy jeszcze zarobiła. eh eh eh normalnie stres mnie zje. Zamiast chudnac tyje z tego powodu.

DariaAnnaJoanna > 18-07-2012, 22:27

Wydaje mi się, że nie ma takiej opcji żeby nikt Cię nie zechciał Ja chciałam wyjechać w sierpniu bo na UAM na studia II stopnia egzaminy są we wrześniu i bym chciała na nie zdążyć ale ostatnio doszłam do wniosku, że studia nie uciekną zawsze mogę na nie iść i nawet jak nie znajdę rodzinki na sierpień to tragedia się nei stanie bo zrezygnowac z programu nie mam zamiaru

Baskah > 18-07-2012, 22:36

Ja jednak mam te obawy. Moj angielski. Kiedy ja mature pisałam! uhh jakies 6- 7 lat temu ;p teraz non stop siedze i sobie wszystko przypominam. Coś cieżko mi to do łba wchodzi ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia