-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
agniesia > 20-11-2011, 22:56
kamila_8908 -To zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, ale może się w samolocie spotkamy -
kamila_8908 > 20-11-2011, 23:00
Mam nadzieję, że teraz ten wyjazd dojdzie do skutku, bo początkowe plany miałam takie, żeby w tym roku jechać ale niestety nie udało się. Ale trzeba myśleć optymistycznie -
agniesia > 20-11-2011, 23:04
Jeśli naprawdę chcesz to na pewno sie udaI trzeba być dobrej myśli a wszystko pójdzie tak jak powinno ! -
balbina > 20-11-2011, 23:09
Hahato prawda :x Ale Ty też jesteś na wątku maj/czerwiec
Pewnie, ja zawsze powtarzałam " Jak się chce to wszystko można wszystko, tylko trzeba marzyć i naprawdę chcieć a los to sam przyniesie, los, karma, Bóg, Allah co w kto wierzy
Ja od zawsze marzyłam o Ameryce i samo mi to wpadło w ręce w ogóle całą historia ze szkołą, bo ja byłam w technikum i kończyłabym w 2013 szkołę ale były komplikacje i przeniosłam się do LO no i kurczę wtedy o USA nie myślałam i we wrześniu to wpadło bach i jest plan -
angelaa > 20-11-2011, 23:23
ja póki co, muszę sobie zawracać głowę czymś innym niż USA, bo czasami mnie taka deprecha łapie (a szczególnie ostatnimi tygodniami, może to przez jesień..?) że już chciałabym wszystko załatwiać, jak najszybciej wyjechać i nie musieć kończyć szkoły i się w ogóle niczym martwića potem schodzę na ziemię, do szarej rzeczywistości :d a praktycznie całe weekendy spędzam na explorowaniu blogów, forum, stron itd chyba już wszystko przeczytałam haha myślę, że gdzieś za 200 dni chciałabym już stanąć obiema nogami na amerykańskiej ziemi -
balbina > 20-11-2011, 23:29
Kurde angelaa ja mam to samo :/
Ale nie możesz się poddawać, zaszywać pod kołdrą, w czterech ścianach - nikt wtedy nie odkryje tak zajb**tej osobyDDD Pewnie, że za 200 dni tam się znajdziesz, a właściwie znajdziemy. Chciałabym się zahibernować i obudzić się w maju tak dzień przed wylotem
PS. Na zdjęciu to Ty ?;> -
Tina > 20-11-2011, 23:33
ohhh Dziewczyny widzę, że nie tylko ja mam takiego świra
Tak bardzo chcę tam już być!
Obronę mam pod koniec czerwca więc teoretycznie w lipcu już bym mogła jechać....
ale z drugiej strony to wakacje - najgorszy czas na bycie au pair...dla mnie było to koszmar -
Dagmara > 20-11-2011, 23:37
Tina - początek września będzie ok, może sie zgramy i będzie już caaaałkiem okPrzede mną jeszcze miesiąc pracy jako wychowawca kolonijny. Mam tylko nadzieję, że dzieci mnie do siebie nie zrażą i mnie jakieś wątpliwości nie najdą miesiąc przed ewentualnym wylotem -
balbina > 20-11-2011, 23:41
A mi była operka, która pojechała właśnie na wakacje chwaliła ten czas, bo nie trzeba się jeszcze tak dziećmi zajmywać no i są wakacjeale to już kwestia upodobania
No nie Tylko ty TinoA jak tam u Ciebie sprawy ;> -
angelaa > 20-11-2011, 23:47
Aguta: tak to ja
ja też chciałabym się zahibernować! ooooooooooo, nawet matury próbne nie zagłuszają mnie tak, żebym zapomniała co to aupair, no i żyję z dnia na dzień, a nie z tygodnia na tydzień