-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Yoanna > 15-06-2006, 20:58
[quote name="(-]...jakos lyso bym sie tak czula bez niczego..[/quote]
ee tam, ja nawet nie zauwazylam, ze czegos brakuje :wink: w dodatku teraz samolotem lece to nie chce miec nadbagazu. no i jak zwykle dzoana nie ma pomyslow.
a te rekawiczki to chyba bys musiala na zamowienie. bo o takie duze to ciezko :lol: -
maada > 15-06-2006, 21:01
Ja przegielam z prezentem i o ile jeszcze wagowo jest ok, to zajmuje mi pol walizki :? a przeciez jak juz jest kupiony to juz go nie wyrzuce. Nie wiem tylko gdzie spakuje wszystkie swoje rzeczy, a kurcze.... duzo tego jest... -
Yoanna > 15-06-2006, 21:09
moze wez ten prezent na podreczny? -
maada > 15-06-2006, 21:17
Yoanna, jak Wam powiem co kupilam to mnie okrzyczycieja po prostu nie moglam sie powstrzymac w zabawkarskim. Dla mojej 3-latki mam: b. duza lalke-worek, barbie kopciuszka i kucyki pony tez w duzym kartonie. Jakbym to wziela do podrecznego, to w samolocie nawet byloby mi ciezko to upchnac w tych szafkach :? Chyba bede musiala wziac jakies mega wielkie walizki. Prezent dla hostow jest juz mniejszy, ale tez troche miejsca zajmuje. Kupilam obrus (i tez zapakowalam w karton) i ksiazke (standarcik).
Wiem ze jestem wariatka :lol: i ze oni pewnie tego nie docenia i w ogole...ale...uwielbiam dawac prezenty....taka mania :lol: -
(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 21:24
hehe...no lekutkie przegiecieale co tam... tez lubie prezenty dawac...alemtakie rozmiary tego wszystkiego by mnie odstraszyly -
Yoanna > 15-06-2006, 21:28
no sporo tego kupilas, mam nadzieje, ze jakos twoje rzeczy tez sie zmieszcza w walizce -
maada > 15-06-2006, 21:30
To wszystko przez to ze ja jestem taka niezdecydowana :lol: najpierw kupilam lalke i mialam tylko jakies slodycze dokupic. No ale poszlam jeszcze raz do sklepu, zobaczylam barbie i kucyki i pomyslalam -jedno jeszcze moge wziacOczywiscie nie woedzialam ktore i skonczylo sie na tym, ze moje przyszle dziecko :lol: dostanie 3 zabawki....nie wiem po co bo pewnie ma ich milion, ale tak wyszlo :lol: -
Yoanna > 15-06-2006, 21:35
[quote name="maada"] Oczywiscie nie woedzialam ktore [/quote]
jestes niezdecydowana jak ja :lol: -
bUka > 15-06-2006, 21:35
a ja to tak symbolicznie:0 małemu kupiłam smoka wawelskiego-maskotke będ?c w krakowei plus jakie? słodycze z mojej brzeskiej odry 8)
hostom to też chyba ksi?żkei może jak?? wódencje polsk? hmmmm, a nóż widelec poczęstuj? :lol: -
xMala__Mi > 17-06-2006, 13:49
to ja jakas dzika jestem;> NIC nie kupowalam, moja poprzedniczka podobno tez nie - za to sama dostalam kwiatki na wejsciu;> predzej na pozegnanie cos moim dzieciakom zakupie.