• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam Maching :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam Maching :)

• Mam Maching :)
  • Re: Mam Maching :)

dominikan@ > 29-04-2009, 19:55

No więc tak jak pisałam wcześniej bardzo czesto tylko tyle widzisz na temat rodzin.

agulka > 29-04-2009, 20:39

hej, a moze to jest tak, ze tylko przez jakis czas widzisz wszystkie dane, a pozniej juz mniej? nie wiem...

w kazdym badz razie - rodzina wydaje sie byc bardzo mila, zobaczymy co napisze obecna au pair. praca z blizniakami w tym wieku latwa nie jest. z jednym dzieckiem jest ciezko, a co dopiero z 2. gdzies juz wspominalam, ze kol miala blizniaki - mowila, ze ciezko, ale da sie przezyc. duzo zalezy od osobowosci dzieci - sa takie, ktore marudza i placza co chwile, a sa tez takie, ktore sa spokojne i marudza mniej.

sa bardzo ruchliwe i trzeba miec oczy szeroko otwarte, bo wszedzie zagladaja, wszystko z ziemi podnosza, wkladaja do buzi. zabawa na placu zabaw tez trudna, ale mozliwa

zycze trafnego wyboru

kamysia > 29-04-2009, 22:40

.

cailet > 29-04-2009, 22:50

kamysia ----> więc może rzeczywiście warto to jeszcze raz przemyśleć. Najwyraźniej skłaniasz się ku temu, że jednak może dasz radę z tą dwójką. W każdym razie sama musisz podjąć decyzję.

Miłego weekendu z dzieciaczkami życzę

agulka > 29-04-2009, 22:53

swietny pomysl, zobaczysz jak to wyglada

a gdybys sie zdecydowala, to do zobaczenia w DC styczniu 2010

shante > 29-04-2009, 23:10

Trzymamy kciuki

89dzoana89 > 29-04-2009, 23:16

Kamysia no zastanow sie czy podolasz

Zobacz jak przejdziesz "tescik" z blizniakami znajomej

Tylko pamietaj ze wszystkie dzieci sa inne

Aj ja nie wiem czy bym sie podjela :?

shante > 29-04-2009, 23:29

Ja też nie wiem. Z jednej strony super rodzinka, super warunki, ale ja się boję małych dzieci. I podejrzewam, że bym sobie z nimi nie poradziła. Ale u Ciebie ten strach chyba nie jest tak duży, jak u mnie, więc test jak najbardziej Ci się przyda i będziesz miała znacznie rozjaśnioną drogę do wyboru :wink:

kamysia > 30-04-2009, 12:40

.

bunia_90210 > 30-04-2009, 15:37

O TO czy dzieci są tempeamentne,czy spokojne,czy dużo płaczą i w jakich wypadkach (np. czy tylko kiedy je coś boli czy wtedy kiedy poprostu mają na to ochotę) czy jej było ciężko z 2 bliźniaków
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia