• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

emili > 24-02-2013, 6:36

[quote name="kasiag3"] Tylko wlasnie tak jak mówisz boję się ze jak już pierwsza rodzina będzie mnie chciała to zgodzę się bez wahania a poźniej będę tego żałowała ;D[/quote]

Postaraj sie ich przytrzymac. Ro 1 rozmowie z rodzina , bedzie kolejna. . . wtedy

Wymieniaj poglady @ - badz soba.

Nie jestes pewna ? Zatrzym sie, zamknij oczy, wyjdz z siebie - postaraj sie spojzec z boku, pomysl czy to co widzisz to jest to co chcesz robic? I juz wiesz!

Na mnie to dziala - tlumienie nadmiaru emocji - madrzejsza decyzja.

Tak wogole, hehe : pozdrowienia z DC

madz > 24-02-2013, 10:37

My jak by co sprowadzimy Cie na ziemie :p a blog to bardzo dobra rzecz podczas szukania rodziny, bo na forum mozna cos przeoczyc a na blogu wszystko ladnie i klarownie jest napisane.

kasiag3 > 24-02-2013, 11:12

emili Jak ja ci zazdroszę, DC cudowne miejsce tak samo jak NYC Zrobię tak jak mówisz, wypytam ich o wszystko

madz postaram się założyć tego bloga nie wiem tylko czy będę potrafiła gp pisać, haha, nigdy nie prowadziłam bloga, ale dla odważnych świat należy ;D

Ja właśnie na to liczę że będziecie mnie sprowadzać na ziemie bo ja nie potrafię odmawiać, hahaa ))

madz > 24-02-2013, 12:05

Mi pisanie bloga dawalo taka retrospekcje. Publikowanie i potem czytanie poonownie moich opisow rodzin dawalo inny punkt widzenia, a komentarze pod wpisami bardzo pomagaly w tworzeniu nowych pytan do tej konkretnej rodziny.

Aaaaaa 4 miesiace do wylotu!!! Nie wierze :D

kasiag3 > 24-02-2013, 12:15

madz zazdroszczę ci, tylko 4 miesiące !! )) ja w planach chciałam wyjechać 8 lipca, liczę że do tego czasu znajdę rodzinkę )

A jeszcze mam pytanie, jak z waszym angielskim?

madz > 24-02-2013, 12:30

Tez chcialam w lipcu :) Domi 8 lipca leci.

Hmmm... Moj angielski :p no raczej dobry nie jest, dogadac sie dogadam, ale mam problemy z gramatyka.

kasiag3 > 24-02-2013, 12:37

Lipiec dobry miesiąc Ja z gramatyką też niestety ;d Ale damy radę

madz > 24-02-2013, 12:42

Ogolnie moj angielski jest slaby, ucze sie w sumie nie tak dlugo jak dziewczyny, bo w szkole go nie mialam

kasiag3 > 24-02-2013, 12:47

aaaaa to rozumiem, wiadomo jak ktoś uczy się całe gimnazjum ,liceum to ma łatwiej chociaż ja już ucze się 6 lat i ciągle nie jestem pewna tego języka Może dlatego że moi rodzice mnie troszkę dołują mówiąc że i tak nie wyjade, nie jestem świetna z angielskiego żadna rodzina mnie nie będzie chciała Nie ma to jak wsparcie w rodzicach, hahah )

madz > 24-02-2013, 12:50

Faktycznie tonie jest mila sytuacja. Moi na szczescie mnie bardzo wspierali, albo po prostu nie krytykowali.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia