-
-
Re: Summer Au Pair Hiszpania:)
pariolla > 23-04-2013, 20:23
ja też ciągle szukam i też mam problem z limitem wysłanych wiadomości.. :| masakra. -
aleksandra.anna > 26-04-2013, 20:41
echhh... znam wasz ból. Ja też nie mogę znaleźć żadnej zdecydowanej rodziny. Wysyłacie aplikacje tylko do tych rodzin z "easy match" czy do wszystkich jak leci ? Boję się że nic z tego nie będzie ... -
pariolla > 01-05-2013, 17:16
ja szukam przeróżnie. a także na różnych stronach, na facebooku. potencjalnych rodzinek odzywa się dużo, ale jednak zawsze coś jest nie tak..
niestety -
prettyvisitors > 01-05-2013, 17:45
też miałam problem z limitem, więc irytujące było, kiedy rodzinki odczytywały wiadomość, ale nie potrafiły zakończyć konwersacji, kiedy coś im nie pasowało.
rozmawiałam naprawdę z wieloma rodzinkami w tym roku i w większość przypadków kontakt się urywał. nie wiem, czemu nie potrafią po prostu napisać, że coś im nie pasuje. -
pariolla > 01-05-2013, 18:06
dokładnie. też mnie to denerwuje. jak i ten cały limit. -
Gosia1423 > 02-05-2013, 0:33
A ja nareszcie znalazłam moją rodzinkę. Tak, więc mogę oświadczyć, że na 99,9% te wakacje spędzę na... Kanarach! Rodzina sama do mnie wysłała aplikację, nie mieli do tej pory au pair i widać, że im na mnie zależy, odpisują błyskawicznie. Są bardzo sympatyczni i tacy ludzcy, styl pisania mają przyjacielski, a nie oficjalny. Tak, więc szukać, szukać i się nie poddawać. Choć wiem, że te ciągłe wysyłanie i wyszukiwanie jest dosyć męczące. -
pariolla > 02-05-2013, 12:05
oooo, gratuluję..
mam nadzzieję, że też coś znajdę. -
Gosia1423 > 02-05-2013, 20:44
Nie dziękuję
Ty też pewnie coś znajdziesz -
Cassie > 02-05-2013, 23:22
Gosia - Trzymam kciuki !!Ja też będę 1 au pair mojej rodzinki .
Na początku się tego bałam ,ale są tak mili i zaangażowani, że nie sądzę żebym miała z nimi jakiekolwiek problemy
Opowiedz coś o nich ! -
Gosia1423 > 03-05-2013, 0:46
Coś opowiem, ale na razie mam inny problem... Jak najtaniej dostać się na tę wyspę (Gran Canaria)? Nigdy wcześniej nie leciałam, więc problem mam podwójny. Zna ktoś jakieś dobre i niedrogie połączenie?