• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Au Pair Hiszpania:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Summer Au Pair Hiszpania:)

• Summer Au Pair Hiszpania:)
  • Re: Summer Au Pair Hiszpania:)

pariolla > 23-04-2013, 20:23

ja też ciągle szukam i też mam problem z limitem wysłanych wiadomości.. :| masakra.

aleksandra.anna > 26-04-2013, 20:41

echhh... znam wasz ból. Ja też nie mogę znaleźć żadnej zdecydowanej rodziny. Wysyłacie aplikacje tylko do tych rodzin z "easy match" czy do wszystkich jak leci ? Boję się że nic z tego nie będzie ...

pariolla > 01-05-2013, 17:16

ja szukam przeróżnie. a także na różnych stronach, na facebooku. potencjalnych rodzinek odzywa się dużo, ale jednak zawsze coś jest nie tak..

niestety

prettyvisitors > 01-05-2013, 17:45

też miałam problem z limitem, więc irytujące było, kiedy rodzinki odczytywały wiadomość, ale nie potrafiły zakończyć konwersacji, kiedy coś im nie pasowało.

rozmawiałam naprawdę z wieloma rodzinkami w tym roku i w większość przypadków kontakt się urywał. nie wiem, czemu nie potrafią po prostu napisać, że coś im nie pasuje.

pariolla > 01-05-2013, 18:06

dokładnie. też mnie to denerwuje. jak i ten cały limit.

Gosia1423 > 02-05-2013, 0:33

A ja nareszcie znalazłam moją rodzinkę. Tak, więc mogę oświadczyć, że na 99,9% te wakacje spędzę na... Kanarach! Rodzina sama do mnie wysłała aplikację, nie mieli do tej pory au pair i widać, że im na mnie zależy, odpisują błyskawicznie. Są bardzo sympatyczni i tacy ludzcy, styl pisania mają przyjacielski, a nie oficjalny. Tak, więc szukać, szukać i się nie poddawać. Choć wiem, że te ciągłe wysyłanie i wyszukiwanie jest dosyć męczące.

pariolla > 02-05-2013, 12:05

oooo, gratuluję..

mam nadzzieję, że też coś znajdę.

Gosia1423 > 02-05-2013, 20:44

Nie dziękuję

Ty też pewnie coś znajdziesz

Cassie > 02-05-2013, 23:22

Gosia - Trzymam kciuki !! Ja też będę 1 au pair mojej rodzinki .

Na początku się tego bałam ,ale są tak mili i zaangażowani, że nie sądzę żebym miała z nimi jakiekolwiek problemy

Opowiedz coś o nich !

Gosia1423 > 03-05-2013, 0:46

Coś opowiem, ale na razie mam inny problem... Jak najtaniej dostać się na tę wyspę (Gran Canaria)? Nigdy wcześniej nie leciałam, więc problem mam podwójny. Zna ktoś jakieś dobre i niedrogie połączenie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia