-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
oliwka911gt > 09-09-2005, 0:19
8)
od tej sumy w zwyz. kijowe niczym z naszego bazarku to widzialam za ok 100. wypasine juz klika razy wiecej. dojedziesz - zobaczysz. pogadaj z monika. -
MONIKA > 09-09-2005, 5:49
Emm, widze ze nie masz kompletnie wyobrazenia o operskiej kasie?! Wydasz trzy nasze kieszonkowe na buty??!! 8O
A w tym czasie nawet do Starbucksa nie pojdziesz? 8O
Zajebiste kupisz i za tydzien pracy, no, za poltora. :lol:
Ja nie mialam zimowych z domu i przezylam. Ta zime tez zamierzam. A buty tu kupione w PL zostawilam. -
kate-nasti > 09-09-2005, 8:23
Dziewczyny pomocy!
Sorki jak nie tu machnelam posta, ale zaraz lece na pociag, bo wyjezdzam, a potrzebuje Waszego zdania...
Otoz...rodzince spodobal sie moj profil, ale chca mnie bez agencji. Odpisalam im wczoraj o sobie i napisalam, ze potrzebuje agencji, zeby wize dostac. A oni odpisali mi dzis, ze bardzo im sie moj profil spodobal, ale ze aja teraz opiekunke z Niemiec i ona tez jest bez agencji. Ze wize pomoga mi zalatwic. Ja to sie troszke boje, a Wy co myslicie o tym?
Prosze dziewuszki odp na pw!!!
Ps. Wiem, ze gdzies temat jest zalozony o tym, ale naprawde nie mam czasu szukac. -
martamaua > 09-09-2005, 9:20
Ojej dopiero sie tu dokopalam!
Monika i Emm moj mail to <a href="mailto:martamaua@o2.pl">martamaua@o2.pl</a> ! Zaraz to zmienie w profilu! Hotmail to tylko dla rodzinek potencjalnych byl zakladany,prawie nie uzywam.
Wiem,ze troche spoznione,ale fotki moge poogladacKiedys mi Vedella tyle naslala,ze do tej pory nie zobaczylam wszystkich hehehe :wink:
Wysylajcie proszeeee.
Emmcia duzo zdrowka i trzymaj sie tam w Ameryce. -
oliwka911gt > 09-09-2005, 9:37
kate, ten temat byl walkowany wiele razy. leneczka miala podobna sytuacje. niezgadzaja sie. niemcy moga byc 3 miesiace w stanach bez wizy jako obywatele UE. my tez powinnismy. tylko kiedy :? -
Emm > 09-09-2005, 10:50
[quote name="MONIKA"]
A w tym czasie nawet do Starbucksa nie pojdziesz? [/quote]
hehe, w Barcelonie pierwsze co zrobilam to do starbucksa polecialam na moja ukochana kaweczke.Bede stala i wierna klientka , bez obawy. -
Gość > 09-09-2005, 23:08
....a teraz...... kto sie dolaczy i zaspiewa ze mna dla Emm WIELKIE STO LAT??? :lol: :lol: :lol:
trzy czte i ryyyyyyyy: STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!! NIECH JEJ GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDY NIE ZAGASNIE, A KTO Z NAMI NIE WYPIJE :lol: NIECH POD STOŁEM ZASNIE!! JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAM, NIEEEEECH ZYJEEEE NAAAAAAMMM! A KTO? Emm!!! (szkoda ze naprawde nie slyszysz jak spiewam 8) )
Wszystkiego najlepszego stara, zycze Ci bys byla szczesliwa, nie tylko przez cały najblizszy rok, ale i przez cale zycie! lec i podbijaj swiat!! trzymam(y) w poniedzialek kciuki!!
p.s. i czekaj tam na mnie, moze mi sie w koncu uda :roll: -
oliwka911gt > 09-09-2005, 23:16
a emm ma dzisaj urodzinki?? a jak tak to HAPPY BIRTHSDAY
i z india razem STO LAT 8) -
Gość > 09-09-2005, 23:22
ma jutro!! 10 wrzesnia, ale chcialam byc pierwsza :lol: -
MONIKA > 10-09-2005, 0:42
STOOOOOOOOOOOOOOOO LATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
dam Ci kissa tutaj!
przylatujesz na logan?