-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
MONIKA > 28-08-2005, 22:01
Prawda jest taka, ze wrzesien to mega sezon, pazdziernik juz nie.
Ale nie martw sie, masz czas. -
MONIKA > 29-08-2005, 6:57
Porozsylalam foty.
Emm, martamaua, Emi, Iza macie najbardziej dotylkowe skrzynki, bo slalam trzy razy mniej i mniej, ale i tak dostalam zwroty. Tlen jest najlepszy i interia i nawet wp. Ale hotmail, onet sa tragiczne. :? -
Gość > 29-08-2005, 9:37
jesli Monka mowi ze mam czas, to pewnie mampoczekam jeszcze wrzesien, ale mam nadzieje ze cos sie zacznie dziac :?
Oliwka, fajnie wiedziec ze nie jest sie sama. koncze to gowno i koncze i nie moge skonczyc! juz mi sie po nocach sni 8O a co Ty studiujesz tak na marginesie?
ja mam zaznaczone dzieci od 4 lat i max dwojke. nie to, ze jestem wygodna ale po prostu nie wyobrazam sobie siebie z trojka, to nie na moje sily. nad dzieciatkami ponizej 2 moglabym sie zastanawiac ale nie mialam referencji od takich malutkich, czy to cos przeszkadza? z reszta chyba bym sie bala takie malutenkie. choc sliczne sa, wiadomo -
oliwka911gt > 29-08-2005, 10:19
do emm wysylalam zdjecia pare razy i wiecznie zwroty ze zapchana. udalo mi sie wylac za entym razem bez zwrotu. probowalam filmik wyslac i gucio. ani razu nie poszlo :mad: -
oliwka911gt > 29-08-2005, 10:19
india, priva ci posle. tam wszystko opisze co i jak :wink: -
kate-nasti > 29-08-2005, 11:25
Jaaa tez chce fotyyyy!!! <Kasia_zalewa_sie_lzami_bo_nie_dostala_fotek> -
Emm > 01-09-2005, 11:36
czesc wariatki!!!!Jestem w cafe i zostaly mi 2 minuty, wiec szybko pisze co nastepuje!!Bawie sie zajebiscie i jest rewelacyjnie. Impry, plaza, zyc nie umierac. Wracam i w poniewdzielk 12 wylatuje, az mi sie wierzyc nie chce.
Koncze i przesylam hiszpanskie buziaczki!!!!!
ps. ale bede miec czytania jak wroce, lekturka forum przez caly dzien na bank!
Buziaczki!!! -
Emm > 08-09-2005, 23:58
wrocilam.
za 3 dni wylatuje do stanow.na razie nie mam na nic czasu, latam po miescie, likwiduje konta, zmieniam kom z abonamentu na karte i w ogole milion rzeczy. a w weekend pozegnania.
mam pytanie-czy w stanach spokojnie dostane zima fajne buty zimowe????Bo moja mama chce mnie w sobote zabrac na zakupy twierdzac, ze musze miec buty bo inaczej zamarzne i na pewno tam sobie nie kupie itd, a mi sie nie chce taszczyc buciorow z PL do USA.
jak to jest???????
boze, 3 dni i od ch...rzeczy do zrobienia.
a moj ukochany braciak wylecial dzis do domu i tesknie za nim straszliwie. na szczescie mam 10 litrow sangrii wiec nie jest zle. -
oliwka911gt > 09-09-2005, 0:06
emm, z tego co w necie lookalam to fajne buty troche kosztuja :evil: :evil: :evil:
monka, sie tu wypowie :wink: -
Emm > 09-09-2005, 0:15
no kurna, nie ma mnie raptem 2 tyg, a ty stara ruro half adminem sie stalasgratuluje moja lasencjo, tak trzymac!
a na buty moge wydac nawet 200, 300 dolcow, byleby zajebiste byly, ale czy takowe sa w stanach????